Tohle nám uvaří České dráhy: Nasadily menu pro »povánoční dietáře«
2
/
5
Prohlédnout znovu
Tohle nám uvaří České dráhy: Nasadily menu pro »povánoční dietáře«
Autorem receptů je šéfkuchař Jaroslav Sapík.
|
archiv Blesku
Loupaná plec s houbovou omáčkou a krupicovými knedlíčky se špenátem. (129 Kč)
|
archiv Blesku
Plátky roastbeefu s čerstvým křenem. (79 Kč)
|
archiv Blesku
Jako dezert si můžete dát vanilkovou bábovku . (49 Kč)
|
archiv Blesku
Jaroslav Sapík
|
Foto: Zbyněk Schnapka
Rozvod Petra Čecha s krásnou Martinou: Budou se dělit miliardy!
Podivnosti prvního setkání na Aljašce: Trumpovo tleskání Putinovi a lámaná angličtina
Řehka a jeho láska ze Sněmovny: Zamilované fotky a společné léto s poslankyní Opltovou
Velká radost u bojovníka Arturka s SMA: Oslavil sedmé narozeniny!
Boris Ingr na cestě z pneumoonkologie: Jak je na tom vrah spisovatelky Monyové se zdravím?
Kuchařka slavných Čirina (†74): Prokletí její hospody! Koupila ji hvězda Vesničky střediskové a...