Logo magazínu

Tohle nám uvaří České dráhy: Nasadily menu pro »povánoční dietáře«

1/5
Prohlédnout znovu

Tohle nám uvaří České dráhy: Nasadily menu pro »povánoční dietáře«

Autorem receptů je šéfkuchař Jaroslav Sapík. | archiv Blesku
Loupaná plec s houbovou omáčkou a krupicovými knedlíčky se špenátem. (129 Kč) | archiv Blesku
Plátky roastbeefu s čerstvým křenem. (79 Kč) | archiv Blesku
Jako dezert si můžete dát vanilkovou bábovku . (49 Kč) | archiv Blesku
Jaroslav Sapík | Foto: Zbyněk Schnapka

Scénáře dalšího vývoje: Babiš zamíří za Pavlem. Podaří se mu dojednat jednobarevná vláda?

Další Andrejova zrzka! Schillerová změnila na vítězné volby účes: „Změna je život”

Pelta je v nemocnici, s žádostí ale neuspěl. V pondělí by měl nastoupit do vězení

Tragédie v pražské škole během voleb: Muž vyskočil z okna, pád nepřežil!

Ina T. o módě u volebních uren: Trapas i polepšení Moniky, přešlap Babiše i výtka pro manželku Fialy

S rakovinou bojující hlasatelka Skarlandtová (77): Trápení kvůli Matuškovi