Logo magazínu

Tohle nám uvaří České dráhy: Nasadily menu pro »povánoční dietáře«

1/5
Prohlédnout znovu

Tohle nám uvaří České dráhy: Nasadily menu pro »povánoční dietáře«

Autorem receptů je šéfkuchař Jaroslav Sapík. | archiv Blesku
Loupaná plec s houbovou omáčkou a krupicovými knedlíčky se špenátem. (129 Kč) | archiv Blesku
Plátky roastbeefu s čerstvým křenem. (79 Kč) | archiv Blesku
Jako dezert si můžete dát vanilkovou bábovku . (49 Kč) | archiv Blesku
Jaroslav Sapík | Foto: Zbyněk Schnapka

Ficova poslankyně Vaľová na ambasádu v Praze? Věštkyně a mocná žena z východu!

Všechny zásadní momenty Slavíků: Nezvěstné sošky i rozchod v přímém přenosu!

Žloutenka nezpomaluje. Pozor na vánoční trhy! varuje hygiena. Je dost vakcín?

Zelenskyj mezi mlýnskými kameny: Co se mu honí v hlavě? Ustoupí tlaku Trumpa?

Psycholožka o lákavosti nahé seznamky Naked Attraction: Pudové randění! Chceme to, ale nemáme to

V Dubaji explodoval granát erotiky Schickovy sestry Kristýny: Sexy rozchod