Logo magazínu

Tohle nám uvaří České dráhy: Nasadily menu pro »povánoční dietáře«

1/5
Prohlédnout znovu

Tohle nám uvaří České dráhy: Nasadily menu pro »povánoční dietáře«

Autorem receptů je šéfkuchař Jaroslav Sapík. | archiv Blesku
Loupaná plec s houbovou omáčkou a krupicovými knedlíčky se špenátem. (129 Kč) | archiv Blesku
Plátky roastbeefu s čerstvým křenem. (79 Kč) | archiv Blesku
Jako dezert si můžete dát vanilkovou bábovku . (49 Kč) | archiv Blesku
Jaroslav Sapík | Foto: Zbyněk Schnapka

Opilý řidič autobusu z Prahy riskoval životy: S cestujícími ujížděl policii

Rozvod Petra Čecha s krásnou Martinou: Budou se dělit miliardy!

Slavná Emilie přišla o syna: Hoch se utopil v bazénu! Otec ho nechal bez dozoru

Chtěla nechat zabít psa: Poslankyně ANO Balaštíková zmizela, zrušila si účty

Otřesné podmínky na táboře pro děti: Málo jídla a pití, zesměšňování a urážky! Případ řeší ombudsman

Havířovský fotbalový klub v obavách: Jeho hráč Timp záhadně zmizel