Logo magazínu

Velký test švestkových povidel: Sladí je a dobarvují!

6/14
Prohlédnout znovu

Velký test švestkových povidel: Sladí je a dobarvují!

Povidla | Shutterstock
Povidla bývala odlišná od džemů a marmelád právě tím, že se do nich nepřidával cukr. | archiv Blesku
Tradiční povidla se vždycky obešla bez konzervantů. | Shutterstock
Povidla dříve sloužila jako sladidlo. | Shutterstock
Penny Švestková povidla | Dan Černovský
Basic Povidla | Dan Černovský
Fruta Švestková povidla slazená | Dan Černovský
Korrekt Švestková povidla | Dan Černovský
Nova Švestková povidla | Dan Černovský
Sweet Plum paste | Dan Černovský
Schwartau Pflaumenmus | Dan Černovský
Sympathica Švestková povidla | Dan Černovský
Hamé Slazená švestková povidla | Dan Černovský
Clever Povidla švestková | Dan Černovský

Šéf Správy železnic Svoboda v Hráčích o nehodách i sebevraždách: Vlak vždycky vyhraje

Kraus, Chýlková a další: Rodinný mejdan u hrobu!

Tragédie v dovolenkovém ráji: Srážku s obytňákem nepřežil český baskytarista (†54)

Letadlo z Polska s 200 lidmi: Kouř v kokpitu a volání o pomoc! Stroj musel nouzově přistát

Turisté kroutí hlavami nad předraženým Chorvatskem: Ručník za 2500 Kč!

Pavel v zemi samurajů: Čeká ho šinkansen, český duch Hirošimy i japonský císař!