Logo magazínu

Pudinkové dezerty z obchodů: Za kvalitu a chuť zaplatíte několikanásobně víc

1/30
Prohlédnout znovu

Pudinkové dezerty z obchodů: Za kvalitu a chuť zaplatíte několikanásobně víc

Že je pudink z mléka a šlehačka ze smetany, o tom není pochyb. To se ale nedá říct o prodávaných pudinkových dezertech v kelímku… | koláž Blesk
Albert Jednoduše Pudink čokoládový | Michal Protivanský
Clever Dezert čokoládový | Michal Protivanský
Vítěz spotřebitelského testu: Ehrmann Grand Dessert Choc Noir | Michal Protivanský
Fine life Pudinkový dezert se šlehačkou čokoládový | Michal Protivanský
K-Classic Dessert Cocoa with cream topping | Michal Protivanský
Olma Pudingový dezert se šlehačkou Čokoládový | Michal Protivanský
Pilos Pudding with cream Chocolate Flavour | Michal Protivanský
Tesco Dezert s kakaovou příchutí se šlehačkou | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Pudinkový dezert se šlehačkou v lepší kvalitě vyjde dráž. | scom

Něrgešová bojující s rakovinou mozku: První slova a fotka!

Madeira drsně přivítala Čechy: Uvízli na jiném ostrově! Na letišti spali na zemi

Mrzení expremiéra Jiřího Paroubka: Nemůže vídat svou vnučku. Co se stalo?

Výstraha se naplnila: Českem se ženou lijáky a bouřky, objevila se i supercela. Sledujte radar Blesku

Oživování mladého fotbalisty (15) po zásahu elektrickým výbojem: Přišlo to z „čistého nebe“!?

„Tak to je slušný masakr.“ Vyhazov Klempíře z J.A.R vyvolal emoce. Jeho žena poslala peprný vzkaz