Logo magazínu

Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!

5/13
Prohlédnout znovu

Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!

Jan Pivoňka z laboratoře Eurofins byl výsledky testu příjemně překvapen. | Martin Přibyl
Italský šéfkuchař Riccardo testoval pro Blesk těstoviny. | Petr Novotný
Poražený testu: Premium špagety vaječné | Petr Novotný
Vítěz testu: Barilla Pappardelle all’Uovo | Petr Novotný
Těstoviny Panzani si odnesl z testu známku 3. Jsou příliš tenké. | Petr Novotný
Babiččiny fleky dostaly známku 2-. Nejsou příliš chutné. | Petr Novotný
Špagety Premium jsou lepivé, oslizlé a lámou se. | Petr Novotný
Těstoviny Barilla Pappardelle all’Uovo jsou moc dobré! | Petr Novotný
Babiččiny těstoviny jsou nedobré. | Petr Novotný
Blesk otestoval těstoviny prodávané na našem trhu. | Petr Novotný
Barva Rosických těstovin je hrozná. | Petr Novotný
Rosické těstoviny dostali známku 2-. Jsou bez barvy. | Petr Novotný
Video se připravuje ...

Fiala s Babišem v Blesku o manželkách: Co prozradil premiér na Janu a jak to má lídr ANO s Monikou?

Hvězda Ulice, Ordinace i Pomády Badinková: S partnerem už nejdeme spolu…

V obci Kamenný Most spadlo letadlo: Zemřel voják a jeho příbuzný

Den před odjezdem na dovolenou Renatě zemřel táta: Tisíce za zrušený zájezd nedostane!

Děs u Hodonína: Po čtyřech letech se u něj opět objevilo tornádo

Smutný pohled na vilu z Love Islandu: Bývalí soutěžící v slzách, z romantického místa jsou ruiny!