Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!
5
/
13
Prohlédnout znovu
Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!
Jan Pivoňka z laboratoře Eurofins byl výsledky testu příjemně překvapen.
|
Martin Přibyl
Italský šéfkuchař Riccardo testoval pro Blesk těstoviny.
|
Petr Novotný
Poražený testu: Premium špagety vaječné
|
Petr Novotný
Vítěz testu: Barilla Pappardelle all’Uovo
|
Petr Novotný
Těstoviny Panzani si odnesl z testu známku 3. Jsou příliš tenké.
|
Petr Novotný
Babiččiny fleky dostaly známku 2-. Nejsou příliš chutné.
|
Petr Novotný
Špagety Premium jsou lepivé, oslizlé a lámou se.
|
Petr Novotný
Těstoviny Barilla Pappardelle all’Uovo jsou moc dobré!
|
Petr Novotný
Babiččiny těstoviny jsou nedobré.
|
Petr Novotný
Blesk otestoval těstoviny prodávané na našem trhu.
|
Petr Novotný
Barva Rosických těstovin je hrozná.
|
Petr Novotný
Rosické těstoviny dostali známku 2-. Jsou bez barvy.
|
Petr Novotný
Video se připravuje ...
Bohdalová (94) přiznala komplikace po operaci: Bez pomoci se neobejdu!
Čech po bouračce zůstal kvůli pojišťovně uvězněný v Turecku: „Vraťte nám Petera domů,“ prosí rodina
Vězeň Novotný očima expertky: Propustí ho dřív za dobré chování?
Opilý řidič vletěl do nabouraných aut: Zemřel oblíbený skaut, záchranář Václav skončil v nemocnici
Kréta v plamenech! Požáry u moře v Chorvatsku, Turecku i Řecku děsí dovolenkáře. Pomohou i čeští hasiči!
Hvězda Liverpoolu Jota (†28) zemřel krátce po svatbě: Poslední vzkaz manželce