Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!
4
/
13
Prohlédnout znovu
Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!
Jan Pivoňka z laboratoře Eurofins byl výsledky testu příjemně překvapen.
|
Martin Přibyl
Italský šéfkuchař Riccardo testoval pro Blesk těstoviny.
|
Petr Novotný
Poražený testu: Premium špagety vaječné
|
Petr Novotný
Vítěz testu: Barilla Pappardelle all’Uovo
|
Petr Novotný
Těstoviny Panzani si odnesl z testu známku 3. Jsou příliš tenké.
|
Petr Novotný
Babiččiny fleky dostaly známku 2-. Nejsou příliš chutné.
|
Petr Novotný
Špagety Premium jsou lepivé, oslizlé a lámou se.
|
Petr Novotný
Těstoviny Barilla Pappardelle all’Uovo jsou moc dobré!
|
Petr Novotný
Babiččiny těstoviny jsou nedobré.
|
Petr Novotný
Blesk otestoval těstoviny prodávané na našem trhu.
|
Petr Novotný
Barva Rosických těstovin je hrozná.
|
Petr Novotný
Rosické těstoviny dostali známku 2-. Jsou bez barvy.
|
Petr Novotný
Video se připravuje ...
Blackout v Česku: Co se stalo a proč? 7 otázek a odpovědí
Začal filmový festival v Karlových Varech: 10 překvapení z červeného koberce!
Česko bez proudu, ale s humorem: Vtipy o blackoutu baví internet
Arachnolog pro Blesk: Na Moravě se šíří „česká tarantule“! Útočí skokem, ale...?
Bleskové povodně v Texasu smetly i dětský tábor: 24 mrtvých, přes 20 holčiček hledají
Horolezkyně Klára Kolouchová (†46) zemřela na Nanga Parbat: Mrazivá slova o prokleté hoře