Logo magazínu

Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!

4/13
Prohlédnout znovu

Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!

Jan Pivoňka z laboratoře Eurofins byl výsledky testu příjemně překvapen. | Martin Přibyl
Italský šéfkuchař Riccardo testoval pro Blesk těstoviny. | Petr Novotný
Poražený testu: Premium špagety vaječné | Petr Novotný
Vítěz testu: Barilla Pappardelle all’Uovo | Petr Novotný
Těstoviny Panzani si odnesl z testu známku 3. Jsou příliš tenké. | Petr Novotný
Babiččiny fleky dostaly známku 2-. Nejsou příliš chutné. | Petr Novotný
Špagety Premium jsou lepivé, oslizlé a lámou se. | Petr Novotný
Těstoviny Barilla Pappardelle all’Uovo jsou moc dobré! | Petr Novotný
Babiččiny těstoviny jsou nedobré. | Petr Novotný
Blesk otestoval těstoviny prodávané na našem trhu. | Petr Novotný
Barva Rosických těstovin je hrozná. | Petr Novotný
Rosické těstoviny dostali známku 2-. Jsou bez barvy. | Petr Novotný
Video se připravuje ...

Zeman po náročné operaci tlustého střeva: Převoz na speciální JIP! A jediný pacient na jednotce

Hrozivá nehoda na Olomoucku: Zraněných je mnoho

Sněm TOP 09: Vedení po Pekarové přebírá Havel, Kalousek odešel ještě před začátkem

Majerová po kauze s pí*ou: Šokuje videem defenestrace! Ať vrátí kytku, zní na sítích

Lucie Bílá se plácla přes kapsu: Synovi k 30 dala dárek za 18 milionů!

Přiznání Marty Jandové (51): Celý život klamala!