Logo magazínu

Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!

4/13
Prohlédnout znovu

Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!

Jan Pivoňka z laboratoře Eurofins byl výsledky testu příjemně překvapen. | Martin Přibyl
Italský šéfkuchař Riccardo testoval pro Blesk těstoviny. | Petr Novotný
Poražený testu: Premium špagety vaječné | Petr Novotný
Vítěz testu: Barilla Pappardelle all’Uovo | Petr Novotný
Těstoviny Panzani si odnesl z testu známku 3. Jsou příliš tenké. | Petr Novotný
Babiččiny fleky dostaly známku 2-. Nejsou příliš chutné. | Petr Novotný
Špagety Premium jsou lepivé, oslizlé a lámou se. | Petr Novotný
Těstoviny Barilla Pappardelle all’Uovo jsou moc dobré! | Petr Novotný
Babiččiny těstoviny jsou nedobré. | Petr Novotný
Blesk otestoval těstoviny prodávané na našem trhu. | Petr Novotný
Barva Rosických těstovin je hrozná. | Petr Novotný
Rosické těstoviny dostali známku 2-. Jsou bez barvy. | Petr Novotný
Video se připravuje ...

Blackout v Česku: Co se stalo a proč? 7 otázek a odpovědí

Začal filmový festival v Karlových Varech: 10 překvapení z červeného koberce!

Česko bez proudu, ale s humorem: Vtipy o blackoutu baví internet

Arachnolog pro Blesk: Na Moravě se šíří „česká tarantule“! Útočí skokem, ale...?

Bleskové povodně v Texasu smetly i dětský tábor: 24 mrtvých, přes 20 holčiček hledají

Horolezkyně Klára Kolouchová (†46) zemřela na Nanga Parbat: Mrazivá slova o prokleté hoře