Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!
3
/
13
Prohlédnout znovu
Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!
Jan Pivoňka z laboratoře Eurofins byl výsledky testu příjemně překvapen.
|
Martin Přibyl
Italský šéfkuchař Riccardo testoval pro Blesk těstoviny.
|
Petr Novotný
Poražený testu: Premium špagety vaječné
|
Petr Novotný
Vítěz testu: Barilla Pappardelle all’Uovo
|
Petr Novotný
Těstoviny Panzani si odnesl z testu známku 3. Jsou příliš tenké.
|
Petr Novotný
Babiččiny fleky dostaly známku 2-. Nejsou příliš chutné.
|
Petr Novotný
Špagety Premium jsou lepivé, oslizlé a lámou se.
|
Petr Novotný
Těstoviny Barilla Pappardelle all’Uovo jsou moc dobré!
|
Petr Novotný
Babiččiny těstoviny jsou nedobré.
|
Petr Novotný
Blesk otestoval těstoviny prodávané na našem trhu.
|
Petr Novotný
Barva Rosických těstovin je hrozná.
|
Petr Novotný
Rosické těstoviny dostali známku 2-. Jsou bez barvy.
|
Petr Novotný
Video se připravuje ...
Fiala s Babišem v Blesku o manželkách: Co prozradil premiér na Janu a jak to má lídr ANO s Monikou?
Hvězda Ulice, Ordinace i Pomády Badinková: S partnerem už nejdeme spolu…
V obci Kamenný Most spadlo letadlo: Zemřel voják a jeho příbuzný
Den před odjezdem na dovolenou Renatě zemřel táta: Tisíce za zrušený zájezd nedostane!
Děs u Hodonína: Po čtyřech letech se u něj opět objevilo tornádo
Smutný pohled na vilu z Love Islandu: Bývalí soutěžící v slzách, z romantického místa jsou ruiny!