Logo magazínu

Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!

3/13
Prohlédnout znovu

Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!

Jan Pivoňka z laboratoře Eurofins byl výsledky testu příjemně překvapen. | Martin Přibyl
Italský šéfkuchař Riccardo testoval pro Blesk těstoviny. | Petr Novotný
Poražený testu: Premium špagety vaječné | Petr Novotný
Vítěz testu: Barilla Pappardelle all’Uovo | Petr Novotný
Těstoviny Panzani si odnesl z testu známku 3. Jsou příliš tenké. | Petr Novotný
Babiččiny fleky dostaly známku 2-. Nejsou příliš chutné. | Petr Novotný
Špagety Premium jsou lepivé, oslizlé a lámou se. | Petr Novotný
Těstoviny Barilla Pappardelle all’Uovo jsou moc dobré! | Petr Novotný
Babiččiny těstoviny jsou nedobré. | Petr Novotný
Blesk otestoval těstoviny prodávané na našem trhu. | Petr Novotný
Barva Rosických těstovin je hrozná. | Petr Novotný
Rosické těstoviny dostali známku 2-. Jsou bez barvy. | Petr Novotný
Video se připravuje ...

Bohdalová (94) přiznala komplikace po operaci: Bez pomoci se neobejdu!

Čech po bouračce zůstal kvůli pojišťovně uvězněný v Turecku: „Vraťte nám Petera domů,“ prosí rodina

Vězeň Novotný očima expertky: Propustí ho dřív za dobré chování?

Opilý řidič vletěl do nabouraných aut: Zemřel oblíbený skaut, záchranář Václav skončil v nemocnici

Kréta v plamenech! Požáry u moře v Chorvatsku, Turecku i Řecku děsí dovolenkáře. Pomohou i čeští hasiči!

Hvězda Liverpoolu Jota (†28) zemřel krátce po svatbě: Poslední vzkaz manželce