Logo magazínu

Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!

11/13
Prohlédnout znovu

Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!

Jan Pivoňka z laboratoře Eurofins byl výsledky testu příjemně překvapen. | Martin Přibyl
Italský šéfkuchař Riccardo testoval pro Blesk těstoviny. | Petr Novotný
Poražený testu: Premium špagety vaječné | Petr Novotný
Vítěz testu: Barilla Pappardelle all’Uovo | Petr Novotný
Těstoviny Panzani si odnesl z testu známku 3. Jsou příliš tenké. | Petr Novotný
Babiččiny fleky dostaly známku 2-. Nejsou příliš chutné. | Petr Novotný
Špagety Premium jsou lepivé, oslizlé a lámou se. | Petr Novotný
Těstoviny Barilla Pappardelle all’Uovo jsou moc dobré! | Petr Novotný
Babiččiny těstoviny jsou nedobré. | Petr Novotný
Blesk otestoval těstoviny prodávané na našem trhu. | Petr Novotný
Barva Rosických těstovin je hrozná. | Petr Novotný
Rosické těstoviny dostali známku 2-. Jsou bez barvy. | Petr Novotný
Video se připravuje ...

Masivní výpadek proudu v Česku! Nejedou tramvaje ani metro, lidé uvázli ve výtazích

Bohdalová (94) přiznala komplikace po operaci: Bez pomoci se neobejdu!

Desítky zraněných po havárii Flixbusu: Ve vozu cestovali Češi

Šokující záběry z akce: Beátka (2) přestala dýchat! Policisté holčičku vzkřísili

Děsivý výbuch v Římě: Přes 20 zraněných, mezi nimi i záchranáři, z místa stoupá černý dým

Zemřela horolezkyně Klára Kolouchová (46): Zřítila se z velehory v Pákistánu!