Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!
11
/
13
Prohlédnout znovu
Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!
Jan Pivoňka z laboratoře Eurofins byl výsledky testu příjemně překvapen.
|
Martin Přibyl
Italský šéfkuchař Riccardo testoval pro Blesk těstoviny.
|
Petr Novotný
Poražený testu: Premium špagety vaječné
|
Petr Novotný
Vítěz testu: Barilla Pappardelle all’Uovo
|
Petr Novotný
Těstoviny Panzani si odnesl z testu známku 3. Jsou příliš tenké.
|
Petr Novotný
Babiččiny fleky dostaly známku 2-. Nejsou příliš chutné.
|
Petr Novotný
Špagety Premium jsou lepivé, oslizlé a lámou se.
|
Petr Novotný
Těstoviny Barilla Pappardelle all’Uovo jsou moc dobré!
|
Petr Novotný
Babiččiny těstoviny jsou nedobré.
|
Petr Novotný
Blesk otestoval těstoviny prodávané na našem trhu.
|
Petr Novotný
Barva Rosických těstovin je hrozná.
|
Petr Novotný
Rosické těstoviny dostali známku 2-. Jsou bez barvy.
|
Petr Novotný
Video se připravuje ...
Masivní výpadek proudu v Česku! Nejedou tramvaje ani metro, lidé uvázli ve výtazích
Bohdalová (94) přiznala komplikace po operaci: Bez pomoci se neobejdu!
Desítky zraněných po havárii Flixbusu: Ve vozu cestovali Češi
Šokující záběry z akce: Beátka (2) přestala dýchat! Policisté holčičku vzkřísili
Děsivý výbuch v Římě: Přes 20 zraněných, mezi nimi i záchranáři, z místa stoupá černý dým
Zemřela horolezkyně Klára Kolouchová (46): Zřítila se z velehory v Pákistánu!