Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!
11
/
13
Prohlédnout znovu
Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!
Jan Pivoňka z laboratoře Eurofins byl výsledky testu příjemně překvapen.
|
Martin Přibyl
Italský šéfkuchař Riccardo testoval pro Blesk těstoviny.
|
Petr Novotný
Poražený testu: Premium špagety vaječné
|
Petr Novotný
Vítěz testu: Barilla Pappardelle all’Uovo
|
Petr Novotný
Těstoviny Panzani si odnesl z testu známku 3. Jsou příliš tenké.
|
Petr Novotný
Babiččiny fleky dostaly známku 2-. Nejsou příliš chutné.
|
Petr Novotný
Špagety Premium jsou lepivé, oslizlé a lámou se.
|
Petr Novotný
Těstoviny Barilla Pappardelle all’Uovo jsou moc dobré!
|
Petr Novotný
Babiččiny těstoviny jsou nedobré.
|
Petr Novotný
Blesk otestoval těstoviny prodávané na našem trhu.
|
Petr Novotný
Barva Rosických těstovin je hrozná.
|
Petr Novotný
Rosické těstoviny dostali známku 2-. Jsou bez barvy.
|
Petr Novotný
Video se připravuje ...
Zeman po náročné operaci tlustého střeva: Převoz na speciální JIP! A jediný pacient na jednotce
Hrozivá nehoda na Olomoucku: Zraněných je mnoho
Sněm TOP 09: Vedení po Pekarové přebírá Havel, Kalousek odešel ještě před začátkem
Majerová po kauze s pí*ou: Šokuje videem defenestrace! Ať vrátí kytku, zní na sítích
Lucie Bílá se plácla přes kapsu: Synovi k 30 dala dárek za 18 milionů!
Přiznání Marty Jandové (51): Celý život klamala!