Logo magazínu

Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!

1/13
Prohlédnout znovu

Laboratoř Eurofins: Výrobci těstovin se polepšili!

Jan Pivoňka z laboratoře Eurofins byl výsledky testu příjemně překvapen. | Martin Přibyl
Italský šéfkuchař Riccardo testoval pro Blesk těstoviny. | Petr Novotný
Poražený testu: Premium špagety vaječné | Petr Novotný
Vítěz testu: Barilla Pappardelle all’Uovo | Petr Novotný
Těstoviny Panzani si odnesl z testu známku 3. Jsou příliš tenké. | Petr Novotný
Babiččiny fleky dostaly známku 2-. Nejsou příliš chutné. | Petr Novotný
Špagety Premium jsou lepivé, oslizlé a lámou se. | Petr Novotný
Těstoviny Barilla Pappardelle all’Uovo jsou moc dobré! | Petr Novotný
Babiččiny těstoviny jsou nedobré. | Petr Novotný
Blesk otestoval těstoviny prodávané na našem trhu. | Petr Novotný
Barva Rosických těstovin je hrozná. | Petr Novotný
Rosické těstoviny dostali známku 2-. Jsou bez barvy. | Petr Novotný
Video se připravuje ...

„Já ti ubližoval v afektu.“ Turek se přiznává k bití expřítelkyně? Emaily odhalily lítost i nadávky

Dakota Johnsonová ve Varech: Kašle na fanoušky?!

Bouřlivé přijetí ve Varech: Douglas splnil Bartoškovo poslední přání! A přiznal, že Forman ho naučil „ho*no“!

Vášnivý Krejčík: Žhavé polibky s panem učitelem!

Adam Mišík po rozchodu s Natálkou: Ve Varech ve varu s jinou kočkou!

Bleskové povodně v Texasu smetly i dětský tábor: 27 mrtvých. Žena zázračně přežila na stromě