Test rajčat v konzervě odhalil: Obsahují zbytky pesticidů! Kdo jich měl přes limit?
Některé výrobky obsahují zbytky pesticidů. Jedna značka dokonce v nadlimitním množství.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali konzervovaná krájená rajčata v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Aro Rajčata krájená loupaná v rajčatové šťávě
|
Michal Protivanský
Ati Vegetable Rajčata krájená
|
Michal Protivanský
Baresa Chopped Tomatoes in Tomato Juice
|
Michal Protivanský
Giana Rajčata loupaná krájená
|
Michal Protivanský
Gustona Chopped Tomatoes
|
Michal Protivanský
Happy-frucht Gewürfelte Tomaten
|
Michal Protivanský
K-Classic Gehackte Tomaten in Tomatensaft
|
Michal Protivanský
Nature’s Promise Bio Chopped Tomatoes
|
Michal Protivanský
San Fabio Pomodori a Cubetti in Succo di Pomodoro
|
Michal Protivanský
Tesco Tomatoes in Tomato Sauce
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali konzervovaná krájená rajčata v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali konzervovaná krájená rajčata v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali konzervovaná krájená rajčata v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali konzervovaná krájená rajčata v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali konzervovaná krájená rajčata v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali konzervovaná krájená rajčata v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský