U strouhanky sledujte trvanlivost: Bez plísní byly jen tři, ukázal test!
Belbake Strouhanka
|
Michal Protivanský
Delta Strouhanka
|
Michal Protivanský
K-Classic Strouhanka
|
Michal Protivanský
Odkolek Strouhanka
|
Michal Protivanský
Pekařství Globus Strouhanka
|
Michal Protivanský
Penam Strouhanka
|
Michal Protivanský
Penny Strouhanka z pšeničného pečiva
|
Michal Protivanský
Tesco Strouhanka
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Řešíte u strouhanky trvanlivost? Měli byste. Nevydrží věčně.
|
scom