Logo magazínu

Majolka na jazyku šéfkuchaře: Jsou zbytečně nakyslé

9/14
Prohlédnout znovu

Majolka na jazyku šéfkuchaře: Jsou zbytečně nakyslé

Daniel Průša, šéfkuchař v restauraci Hajnovka | archiv Blesku
Globus korrekt majonéza light | Martin Přibyl
Majonéza Varmuža | Martin Přibyl
Majonéza Spak | Martin Přibyl
Majonéza Hellmann's Light | Martin Přibyl
Boneco Majolka | Martin Přibyl
Zárubova majonéza | Martin Přibyl
Majonéza Poličanka | Martin Přibyl
Majonéza Albert Euro Shopper | Martin Přibyl
Boneco Majolka Exclusive | Martin Přibyl
Majonéza Hellmann's originál | Martin Přibyl
Majonéza Hellmann's Delikátní | Martin Přibyl
Majonéza Spak bez | Martin Přibyl
Testované majonézy jsme nechali ochutnat šéfkuchaře Daniela Průšu z pražské restaurace Hajnovka. A jeho verdikt? | Martin Přibyl

Kellnerovi vyplatili nevlastního syna z PPF: Nový megaboháč se 40 miliardami! Expert zmínil dopady na trh

Žilková vtipně o prvním kontaktu s Hubačem: Sbalil ji na bakterie!

Eva Decroix chce žalovat Jiřikovského! Ministerstvo opravdu nemělo dar přijmout, říká

Pozor na krásnou ulitu na dovolené! „Cigaretový šnek“ může způsobit paralýzu i zástavu dechu

Ostrá jízda formule po české dálnici: Účastník jízdy promluvil!

Hoteliér Sagan shání kuchtíky: Překvapivé benefity!