Logo magazínu

Majolka na jazyku šéfkuchaře: Jsou zbytečně nakyslé

4/14
Prohlédnout znovu

Majolka na jazyku šéfkuchaře: Jsou zbytečně nakyslé

Daniel Průša, šéfkuchař v restauraci Hajnovka | archiv Blesku
Globus korrekt majonéza light | Martin Přibyl
Majonéza Varmuža | Martin Přibyl
Majonéza Spak | Martin Přibyl
Majonéza Hellmann's Light | Martin Přibyl
Boneco Majolka | Martin Přibyl
Zárubova majonéza | Martin Přibyl
Majonéza Poličanka | Martin Přibyl
Majonéza Albert Euro Shopper | Martin Přibyl
Boneco Majolka Exclusive | Martin Přibyl
Majonéza Hellmann's originál | Martin Přibyl
Majonéza Hellmann's Delikátní | Martin Přibyl
Majonéza Spak bez | Martin Přibyl
Testované majonézy jsme nechali ochutnat šéfkuchaře Daniela Průšu z pražské restaurace Hajnovka. A jeho verdikt? | Martin Přibyl

Detaily úmrtí „atomové baby“ Dany Drábové (†64): Utajená nemoc, odcházení a smrt doma

Potlučený kuchař Jiří Babica (64): Zmlátili ho na derby! Dvakrát...

V Prostějově zemřela oblíbená učitelka: Smrt během výuky!

Filip Turek a jeho luxus: Po incidentu v baru měl oblek a drahé hodinky od krve

Majitel cirkusu v Prostějově spadl z vrcholu šapitó! Mrazivá slova matky

Velká sláva a sraz evropské šlechty v Lucembursku: Výměna na trůnu!