Logo magazínu

Špekáčky jsou kvalitnější, přibylo v nich masa! Kontroly Blesku fungují, ukázal test

2/30
Prohlédnout znovu

Špekáčky jsou kvalitnější, přibylo v nich masa! Kontroly Blesku fungují, ukázal test

Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Albert Od řezníka na gril | Michal Protivanský
Špekáčky Clever | Michal Protivanský
Kostelecké uzeniny | Michal Protivanský
Krahulík špekáčky | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Maso Brejcha | Michal Protivanský
Špekáčky Metro | Michal Protivanský
Špekáčky Náš kraj | Michal Protivanský
Ponnath špekáčky | Michal Protivanský
Řezníkův talíř, který prodává Penny Market kromě zlaté získal i stříbrnou pečeť za nejlepší chuť. | Michal Protivanský
Tesco špekáčky | Michal Protivanský
Vahala špekáčky | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský

Konečná, Macinka a Šlachta v debatě Blesku: Jasný vzkaz Pavlovi! A kritika „pětidemoličního gangu“

Trump na hradě s Karlem III., Williamem a Kate: Co prozradila řeč těla?

Hrůza v Čáslavi: Babička s chlapci (2) spadla do rybníka

Obrovský smutek u Vojenské policie: Honza svou bitvu prohrál

Tragická bilance nehody na Uherskohradišťsku: Zemřeli dva nevinní, viník byl opilý?!

Královská hostina pro Trumpa ve Windsoru: Melania zářila ve žlutých šatech a odhalila ramena!