Logo magazínu

Špekáčky jsou kvalitnější, přibylo v nich masa! Kontroly Blesku fungují, ukázal test

2/30
Prohlédnout znovu

Špekáčky jsou kvalitnější, přibylo v nich masa! Kontroly Blesku fungují, ukázal test

Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Albert Od řezníka na gril | Michal Protivanský
Špekáčky Clever | Michal Protivanský
Kostelecké uzeniny | Michal Protivanský
Krahulík špekáčky | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Maso Brejcha | Michal Protivanský
Špekáčky Metro | Michal Protivanský
Špekáčky Náš kraj | Michal Protivanský
Ponnath špekáčky | Michal Protivanský
Řezníkův talíř, který prodává Penny Market kromě zlaté získal i stříbrnou pečeť za nejlepší chuť. | Michal Protivanský
Tesco špekáčky | Michal Protivanský
Vahala špekáčky | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský

Zeman po propuštění z nemocnice pro Blesk: „Konečně jsem ve své posteli!“

Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

Syn vraha z tramvaje číslo 17 děsí sousedy: Vyhrožuje, šmíruje a zapaluje ploty!

Pavel s Evou na Karlovarsku: Jízda vláčkem v rezervaci. A novinka v týmu Pavlové

Tomáš šokoval slovy o studiu v USA: V Česku je větší dřina! Kvůli střelcům nosí průhledný batoh

Přiznání Davida Limberského v pořadu Tániny bomby: Jak to měl s Mesarošovou a Mašlíkovou?