Proč chutná salám Junior jinak? Normy dovolily výrobcům šidit
4
/
4
Prohlédnout znovu
Proč chutná salám Junior jinak? Normy dovolily výrobcům šidit
Srovnání Junioru
|
Infografika Blesk
Před více než 25 lety obsahovaly tradiční salámy Junior přes 90 % masa. Dnes mají mít podle vyhlášky minimálně 40 %, čehož se výrobci v souboji o nejlevnější salám zuby nehty drží.
|
Karel Kopáč
Proč chutná Junior jinak než před čtvrt stoletím?
|
Karel Kopáč
Potravinový Sherlock tentokrát podrobně zkoumal složení těchto drůbežích a klasických měkkých salámů.
|
Karel Kopáč
Šéf ANO Babiš zalovil ve svém týmu a… Blondýnu Moniku nahradil zrzkou Anetou?!
Bartošová deset let po smrti neleží v hrobě: Spor o urnu Ivety!
„Promiňte, že jsme vás nehájili proti útokům.“ Umělci rozplakali Čaputovou v přímém přenosu
Rodinná pouta na eurokandidátce: Bratr Bendy, syn Holubové i prezidentova přítele a bývalí milenci
Slavná exbiatlonistka Soukalová otevřeně: Smutná slova o vážné nemoci!
Útok žraloka v dovolenkovém ráji: Paryba Peterovi (64) poranila břicho, stehno i paži