Logo magazínu

Proč chutná salám Junior jinak? Normy dovolily výrobcům šidit

2/4
Prohlédnout znovu

Proč chutná salám Junior jinak? Normy dovolily výrobcům šidit

Srovnání Junioru | Infografika Blesk
Před více než 25 lety obsahovaly tradiční salámy Junior přes 90 % masa. Dnes mají mít podle vyhlášky minimálně 40 %, čehož se výrobci v souboji o nejlevnější salám zuby nehty drží. | Karel Kopáč
Proč chutná Junior jinak než před čtvrt stoletím? | Karel Kopáč
Potravinový Sherlock tentokrát podrobně zkoumal složení těchto drůbežích a klasických měkkých salámů. | Karel Kopáč

Nový multimiliardář v Česku. Rodina vyplatila Kellnerova (†56) syna Petra z PPF

Přání k nedožitým 30. narozeninám Aničky Slováčkové (†29): Srdceryvný vzkaz bratra Felixe!

Čech vraždil v Chorvatsku? Prodloužili mu vazbu, tělo oběti se nedaří najít

Šílenec ohrožoval a napadal manželku: Policie ho postřelila, zemřel v nemocnici. Všemu přihlížel malý syn

Trump si potěžkal trofej pro mistry světa a chlubil se fotkou s Putinem. Zmínil však i masivní sankce

Z penisu už jsme vytahovali i rtuťový teploměr, říká přední český androlog