Logo magazínu

Proč chutná salám Junior jinak? Normy dovolily výrobcům šidit

1/4
Prohlédnout znovu

Proč chutná salám Junior jinak? Normy dovolily výrobcům šidit

Srovnání Junioru | Infografika Blesk
Před více než 25 lety obsahovaly tradiční salámy Junior přes 90 % masa. Dnes mají mít podle vyhlášky minimálně 40 %, čehož se výrobci v souboji o nejlevnější salám zuby nehty drží. | Karel Kopáč
Proč chutná Junior jinak než před čtvrt stoletím? | Karel Kopáč
Potravinový Sherlock tentokrát podrobně zkoumal složení těchto drůbežích a klasických měkkých salámů. | Karel Kopáč

Letadlo se stovkami pasažérů mířící do Británie havarovalo: Zřítilo se v Indii

Expremiér Petr Nečas se rozvádí! Prozradila to jeho žena Jana a vysvětlila důvody

Tragická nehoda u Nového Strašecí: Miliardář Pelc boural pod vlivem!

Bitcoinový gauner Jiřikovský: Oháněl se smlouvou s Blažkem! Směnárna to prokoukla

Tatínek Jan má ALS: Je naprosto paralyzovaný, smrt kvůli dceři odmítl

Prodej hnízdečka lásky kouče Růžičky a jeho ženy: Zásadní krok!