Logo magazínu

Proč chutná salám Junior jinak? Normy dovolily výrobcům šidit

1/4
Prohlédnout znovu

Proč chutná salám Junior jinak? Normy dovolily výrobcům šidit

Srovnání Junioru | Infografika Blesk
Před více než 25 lety obsahovaly tradiční salámy Junior přes 90 % masa. Dnes mají mít podle vyhlášky minimálně 40 %, čehož se výrobci v souboji o nejlevnější salám zuby nehty drží. | Karel Kopáč
Proč chutná Junior jinak než před čtvrt stoletím? | Karel Kopáč
Potravinový Sherlock tentokrát podrobně zkoumal složení těchto drůbežích a klasických měkkých salámů. | Karel Kopáč

Satirička Zuzana Bubílková o svém parťákovi : Obvinili mě z jeho nemoci!

Monika Babišová na cestách bez Babiše: Dubaj, Mauricius, Omán, Řecko i Andalusie

Česká stopa v pedofilní kauze: Epsteinova pravá ruka dcerou mediálního šejdíře z Československa

Porod 12leté matky: Rodina se chlapečka zřekne?! Bratrovi za incest hrozí vězení

Chlapeček (5) se topil v bazénu: Plavčice Bára ho zachránila a oživila!

Slavný lezec bojoval o život biatlonistky Dahlmeierové (†31): Ukázal, co po ní zbylo