Logo magazínu

Proč chutná salám Junior jinak? Normy dovolily výrobcům šidit

1/4
Prohlédnout znovu

Proč chutná salám Junior jinak? Normy dovolily výrobcům šidit

Srovnání Junioru | Infografika Blesk
Před více než 25 lety obsahovaly tradiční salámy Junior přes 90 % masa. Dnes mají mít podle vyhlášky minimálně 40 %, čehož se výrobci v souboji o nejlevnější salám zuby nehty drží. | Karel Kopáč
Proč chutná Junior jinak než před čtvrt stoletím? | Karel Kopáč
Potravinový Sherlock tentokrát podrobně zkoumal složení těchto drůbežích a klasických měkkých salámů. | Karel Kopáč

Ficova poslankyně Vaľová na ambasádu v Praze? Věštkyně a mocná žena z východu!

Všechny zásadní momenty Slavíků: Nezvěstné sošky i rozchod v přímém přenosu!

Policisté radí: Co nepodcenit na silnicích v zimních měsících?

Obří vánoční strom pro Staromák jde k zemi! Dřevorubci právě kácejí 26metrový kolos z Jiřetína

Psycholožka o lákavosti nahé seznamky Naked Attraction: Pudové randění! Chceme to, ale nemáme to

V Dubaji explodoval granát erotiky Schickovy sestry Kristýny: Sexy rozchod