Logo magazínu

Proč chutná salám Junior jinak? Normy dovolily výrobcům šidit

1/4
Prohlédnout znovu

Proč chutná salám Junior jinak? Normy dovolily výrobcům šidit

Srovnání Junioru | Infografika Blesk
Před více než 25 lety obsahovaly tradiční salámy Junior přes 90 % masa. Dnes mají mít podle vyhlášky minimálně 40 %, čehož se výrobci v souboji o nejlevnější salám zuby nehty drží. | Karel Kopáč
Proč chutná Junior jinak než před čtvrt stoletím? | Karel Kopáč
Potravinový Sherlock tentokrát podrobně zkoumal složení těchto drůbežích a klasických měkkých salámů. | Karel Kopáč

Detaily úmrtí „atomové baby“ Dany Drábové (†64): Utajená nemoc, odcházení a smrt doma

Soud Míši Noskové s expartnerem kvůli násilí: Odloženo! Zpěvačka se zhroutila

Nově zvolená pirátská poslankyně rezignovala: Zemřel jí manžel, přiznala těžké chvíle

Kardinál Duka (82) v nemocnici: Musel na akutní operaci! Arcibiskupství vyzvalo k modlitbám

Majitel cirkusu v Prostějově spadl z vrcholu šapitó! Mrazivá slova matky

Tragédie v Kolíně: Těžce zraněná žena, mrtvé dítě?!