Logo magazínu

Kuřecí nugety v testu Blesku zklamaly: Jen z poloviny masové, a ještě šizené!

1/39
Prohlédnout znovu

Kuřecí nugety v testu Blesku zklamaly: Jen z poloviny masové, a ještě šizené!

Pod zlatavou strouhankou kuřecích nuget může být ledacos. Můžete se dočkat jen z poloviny masového kousku, zakousnout se do směsi se škrobem a kůžemi nebo se nechat klamat ošizenými nugetami. | Michal Protivanský
Kuřecí nugetky | Michal Protivanský
Culinea Safari Nuggets | Michal Protivanský
Gut Langenhof 12 Chicken Nuggets | Michal Protivanský
K-Classic Zarte Chicken Nuggets mit 8% Flüssigwürzung | Michal Protivanský
Mike Mitchell's Chicken Nuggets | Michal Protivanský
Penny to Go 10 Chicken Nuggets | Michal Protivanský
Vítězný výrobek- Chef Select Nugetky z kuřecích prsních řízků | Michal Protivanský
Tesco Chicken nuggets with sauce | Michal Protivanský
Vodňanské kuře Do 15 minut šéfkuchařem Kuřecí nugety křupavé | Michal Protivanský
Vodňanské kuře Do 15 minut šéfkuchařem Smažené nugety | Michal Protivanský
Vodňanské kuře Kuřecí safari smažené | Michal Protivanský
Vodňanské kuře Do 15 minut šéfkuchařem Smažené nugety | Michal Protivanský
Jak kvalitní jsou kuřecí nugetky z obchodů? | Michal Protivanský
Culinea Safari Nuggets | Michal Protivanský
Gut Langenhof 12 Chicken Nuggets | Michal Protivanský
Chef Select Nugetky z kuřecích prsních řízků | Michal Protivanský
K-Classic Zarte Chicken Nuggets mit 8% Flüssigwürzung | Michal Protivanský
Mike Mitchell's Chicken Nuggets | Michal Protivanský
Penny to Go 10 Chicken Nuggets | Michal Protivanský
Tesco Chicken nuggets with sauce | Michal Protivanský
Vodňanské kuře Do 15 minut šéfkuchařem Kuřecí nugety křupavé smažené | Michal Protivanský
Vodňanské kuře Do 15 minut šéfkuchařem Kuřecí nugety smažené | Michal Protivanský
Vodňanské kuře Kuřecí safari smažené | Michal Protivanský
Vodňanské kuře Do 15 minut šéfkuchařem Smažené nugety | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Znázorněné podíly jsou pro ilustraci. Kromě obalovací směsi a masa jsou součástí nuget ještě další složky (např. kuřecí kůže, sůl, tuk apod.), které nebyly do znázorněných obsahů započítány. | Infografika Blesk

Podnikatel Pašek spojovaný s Janouškem: Zbavuje se supersídla! Kolik chce za Vilu Baba?

Seriálová hvězda a Prachařova partnerka Sara Sandeva: Záhadná nemoc!

Vyšetřovatel orlických vražd: Echo nám dal syn policisty. Kauzu nepřežil, zabila ho manželka

Pojišťovny Samíkovi (4) s genetickou poruchou nezaplatily potřebné terapie: Teď díky nim udělal velký pokrok

Blesk exkluzivně u rekonstrukce Sněmovny: Takhle se mění jednací sál poslanců

Omrzliny i halucinace! Dva Češi na Nanga Parbat unikli smrti těsně před Kolouchovou (†46): Kláru jsme varovali!