Kuřecí nugety v testu Blesku zklamaly: Jen z poloviny masové, a ještě šizené!
Pod zlatavou strouhankou kuřecích nuget může být ledacos. Můžete se dočkat jen z poloviny masového kousku, zakousnout se do směsi se škrobem a kůžemi nebo se nechat klamat ošizenými nugetami.
|
Michal Protivanský
Kuřecí nugetky
|
Michal Protivanský
Culinea Safari Nuggets
|
Michal Protivanský
Gut Langenhof 12 Chicken Nuggets
|
Michal Protivanský
K-Classic Zarte Chicken Nuggets mit 8% Flüssigwürzung
|
Michal Protivanský
Mike Mitchell's Chicken Nuggets
|
Michal Protivanský
Penny to Go 10 Chicken Nuggets
|
Michal Protivanský
Vítězný výrobek- Chef Select Nugetky z kuřecích prsních řízků
|
Michal Protivanský
Tesco Chicken nuggets with sauce
|
Michal Protivanský
Vodňanské kuře Do 15 minut šéfkuchařem Kuřecí nugety křupavé
|
Michal Protivanský
Vodňanské kuře Do 15 minut šéfkuchařem Smažené nugety
|
Michal Protivanský
Vodňanské kuře Kuřecí safari smažené
|
Michal Protivanský
Vodňanské kuře Do 15 minut šéfkuchařem Smažené nugety
|
Michal Protivanský
Jak kvalitní jsou kuřecí nugetky z obchodů?
|
Michal Protivanský
Culinea Safari Nuggets
|
Michal Protivanský
Gut Langenhof 12 Chicken Nuggets
|
Michal Protivanský
Chef Select Nugetky z kuřecích prsních řízků
|
Michal Protivanský
K-Classic Zarte Chicken Nuggets mit 8% Flüssigwürzung
|
Michal Protivanský
Mike Mitchell's Chicken Nuggets
|
Michal Protivanský
Penny to Go 10 Chicken Nuggets
|
Michal Protivanský
Tesco Chicken nuggets with sauce
|
Michal Protivanský
Vodňanské kuře Do 15 minut šéfkuchařem Kuřecí nugety křupavé smažené
|
Michal Protivanský
Vodňanské kuře Do 15 minut šéfkuchařem Kuřecí nugety smažené
|
Michal Protivanský
Vodňanské kuře Kuřecí safari smažené
|
Michal Protivanský
Vodňanské kuře Do 15 minut šéfkuchařem Smažené nugety
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Znázorněné podíly jsou pro ilustraci. Kromě obalovací směsi a masa jsou součástí nuget ještě další složky (např. kuřecí kůže, sůl, tuk apod.), které nebyly do znázorněných obsahů započítány.
|
Infografika Blesk