Logo magazínu

Kuřecí nugety v testu Blesku zklamaly: Jen z poloviny masové, a ještě šizené!

3/39
Prohlédnout znovu

Kuřecí nugety v testu Blesku zklamaly: Jen z poloviny masové, a ještě šizené!

Pod zlatavou strouhankou kuřecích nuget může být ledacos. Můžete se dočkat jen z poloviny masového kousku, zakousnout se do směsi se škrobem a kůžemi nebo se nechat klamat ošizenými nugetami. | Michal Protivanský
Kuřecí nugetky | Michal Protivanský
Culinea Safari Nuggets | Michal Protivanský
Gut Langenhof 12 Chicken Nuggets | Michal Protivanský
K-Classic Zarte Chicken Nuggets mit 8% Flüssigwürzung | Michal Protivanský
Mike Mitchell's Chicken Nuggets | Michal Protivanský
Penny to Go 10 Chicken Nuggets | Michal Protivanský
Vítězný výrobek- Chef Select Nugetky z kuřecích prsních řízků | Michal Protivanský
Tesco Chicken nuggets with sauce | Michal Protivanský
Vodňanské kuře Do 15 minut šéfkuchařem Kuřecí nugety křupavé | Michal Protivanský
Vodňanské kuře Do 15 minut šéfkuchařem Smažené nugety | Michal Protivanský
Vodňanské kuře Kuřecí safari smažené | Michal Protivanský
Vodňanské kuře Do 15 minut šéfkuchařem Smažené nugety | Michal Protivanský
Jak kvalitní jsou kuřecí nugetky z obchodů? | Michal Protivanský
Culinea Safari Nuggets | Michal Protivanský
Gut Langenhof 12 Chicken Nuggets | Michal Protivanský
Chef Select Nugetky z kuřecích prsních řízků | Michal Protivanský
K-Classic Zarte Chicken Nuggets mit 8% Flüssigwürzung | Michal Protivanský
Mike Mitchell's Chicken Nuggets | Michal Protivanský
Penny to Go 10 Chicken Nuggets | Michal Protivanský
Tesco Chicken nuggets with sauce | Michal Protivanský
Vodňanské kuře Do 15 minut šéfkuchařem Kuřecí nugety křupavé smažené | Michal Protivanský
Vodňanské kuře Do 15 minut šéfkuchařem Kuřecí nugety smažené | Michal Protivanský
Vodňanské kuře Kuřecí safari smažené | Michal Protivanský
Vodňanské kuře Do 15 minut šéfkuchařem Smažené nugety | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali kuřecí nugety, připravené dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Znázorněné podíly jsou pro ilustraci. Kromě obalovací směsi a masa jsou součástí nuget ještě další složky (např. kuřecí kůže, sůl, tuk apod.), které nebyly do znázorněných obsahů započítány. | Infografika Blesk

Slavného rekordmana Felixe (†56) při paraglidingu zradilo srdce: Před smrtí natočil video

Manželka Kerndla Milada v šoku: Laďovi dávali doktoři 2 dny života!

Vyšetřovatel Orlických vražd v Blesku: Kdo přivedl policii na přehradu? Jména nikdy neprozradím

Obamovi promluvili o rozvodu: Jak to mají? Překvapivá slova Michelle o svobodě

Trumpovi otekly nohy, musel za lékařem: Zjistili mu chronický žilní problém!

Slavný dobrodruh Jaroš kritizuje Kolouchovou (†46) a spol.: Jste jen falešní hrdinové