Logo magazínu

Dobrá zpráva v testu grilovacích klobás: Jsou kvalitnější než dříve! Které vybrat?

1/22
Prohlédnout znovu

Dobrá zpráva v testu grilovacích klobás: Jsou kvalitnější než dříve! Které vybrat?

Jak dopadly bílé grilovací klobásy v testu deníku Blesk? | Profimedia.cz
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Ponnath Bavorská grilovací klobása | Michal Protivanský
Řeznictví Globus Griller Globus | Michal Protivanský
Albert Gril Bavorská klobáska bílá | Michal Protivanský
Řeznictví Globus Klobása k opékání Globus | Michal Protivanský
Na gril Bratwurst Bílá klobása | Michal Protivanský
Grill Master Bavarian Sausage | Michal Protivanský
Grill Party Party klobásky vepřové | Michal Protivanský
| Michal Protivanský
Albert Gril Bratwurst klobáska | Michal Protivanský
| Michal Protivanský
Dobré maso Na gril Bavorské klobásky | Michal Protivanský
Dobřejovické Grill Klobásy bavorské | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský

Miloš Zeman je po další operaci: Exprezident na JIPce a hrozba embolie

Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

Sliby, chyby! „Žvanírna“ je zpět, poslanci znovu zabředli do řečnění a hádek nejen o Okamuru

Máma šesti dětí Markéta (40) bojuje o život: Dvojčátka přišla nečekaně!

Zákulisí galavečera v Obecním domě: Babiš se objímal s Pellegrinim. A přípitek i s Turkem

Nečasova »realiťačka« po podpisu smlouvy za 2 miliardy kaček: Lásko, kupujeme sen... I pro děti!