Pražákům přestane být hej: Pivo po novém roce v hospodách podražilo. O kolik si připlatí?
1
/
23
Prohlédnout znovu
Pražákům přestane být hej: Pivo po novém roce v hospodách podražilo. O kolik si připlatí?
Ilustrační foto
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Ilustrační foto
|
Profimedia.cz
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes.
|
Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes.
|
Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes.
|
Renata Matějková
První pivo uvařili v pražském domě v roce 1499.
|
Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes.
|
Renata Matějková
V pivovaru a hostinci u Fleků se pivo vaří od roku 1489.
|
Renata Matějková
Pivo tu vaří už od 15. století.
|
Renata Matějková
Pivo tu vaří už od 15. století.
|
Renata Matějková
Stout, ostružinový Sour, New England Ipa.
|
Anastazie Podhůrská, Blesk.cz
Duch hospody U vystřelenýho oka
|
Jan Dařílek
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012.
|
Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Pirátský šéf zakotvil u rybníka v Kyjích: Hřibova vila za 25 milionů! …a nařčení z papalášství
SOS SMS do Blesku! Dáda Patrasová: Felix je ďábel!
Pavel při zahájení nového školního roku: Můj vnouček se moc těšil! Je to taky prvňáček
Audit k bitcoinové kauze: Ukázal na klíčovou osobu! A Blažek o „špinavosti“ daru věděl
TOP 10 nejbohatších Čechů: Kellnerová dál kraluje, za ní Křetínský i Komárek. Kdo propadl?
Vrah zastřelil těhotnou Karin (†20): Měla rodit v prosinci, pláče zoufalá teta