Logo magazínu

Pražákům přestane být hej: Pivo po novém roce v hospodách podražilo. O kolik si připlatí?

1/23
Prohlédnout znovu

Pražákům přestane být hej: Pivo po novém roce v hospodách podražilo. O kolik si připlatí?

Ilustrační foto | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Ilustrační foto | Profimedia.cz
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes. | Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes. | Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes. | Renata Matějková
První pivo uvařili v pražském domě v roce 1499. | Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes. | Renata Matějková
V pivovaru a hostinci u Fleků se pivo vaří od roku 1489. | Renata Matějková
Pivo tu vaří už od 15. století. | Renata Matějková
Pivo tu vaří už od 15. století. | Renata Matějková
Stout, ostružinový Sour, New England Ipa. | Anastazie Podhůrská, Blesk.cz
Duch hospody U vystřelenýho oka | Jan Dařílek
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC

„Fiala se zapotí.“ Experti před jednáním o nedůvěře vládě: Velká gesta i show! Opustí STAN sál?

9 měsíců po sebevraždě Karla Heřmánka (†76): Před smrtí hledal pomoc, říká kamarád

Co stálo za leteckou katastrofou v Indii? Záhadu by mohl objasnit detail ve výpovědi jediného přeživšího

Zarmoucený princ William přišel o blízkého přítele: Miliardář zemřel kvůli spolknuté včele!

Primář popsal, jak zavraždil lékařku (†28): Provalila nevěru, dostala sekerou do hlavy!

Olympijská pocta pro krále omluvenek Zachu: Čím si to zaloužil?