Logo magazínu

Pražákům přestane být hej: Pivo po novém roce v hospodách podražilo. O kolik si připlatí?

1/23
Prohlédnout znovu

Pražákům přestane být hej: Pivo po novém roce v hospodách podražilo. O kolik si připlatí?

Ilustrační foto | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Ilustrační foto | Profimedia.cz
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes. | Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes. | Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes. | Renata Matějková
První pivo uvařili v pražském domě v roce 1499. | Renata Matějková
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. U Fleků je veselo i dnes. | Renata Matějková
V pivovaru a hostinci u Fleků se pivo vaří od roku 1489. | Renata Matějková
Pivo tu vaří už od 15. století. | Renata Matějková
Pivo tu vaří už od 15. století. | Renata Matějková
Stout, ostružinový Sour, New England Ipa. | Anastazie Podhůrská, Blesk.cz
Duch hospody U vystřelenýho oka | Jan Dařílek
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC
Znovuotevření pražské Restaurace u Pinkasů, 3. prosince 2012. | Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC

Pirátský šéf zakotvil u rybníka v Kyjích: Hřibova vila za 25 milionů! …a nařčení z papalášství

SOS SMS do Blesku! Dáda Patrasová: Felix je ďábel!

Pavel při zahájení nového školního roku: Můj vnouček se moc těšil! Je to taky prvňáček

Audit k bitcoinové kauze: Ukázal na klíčovou osobu! A Blažek o „špinavosti“ daru věděl

TOP 10 nejbohatších Čechů: Kellnerová dál kraluje, za ní Křetínský i Komárek. Kdo propadl?

Vrah zastřelil těhotnou Karin (†20): Měla rodit v prosinci, pláče zoufalá teta