Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!
3
/
4
Prohlédnout znovu
Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!
Skuteční znalci kuchyně vědí, že kouzlo gastronomie spočívá v detailech a podání jídla.
|
Martin Pekárek
U svíčkové záleží hlavně na spojení všech ingrediencí v jedinečnou chuť.
|
Martin Pekárek
Pelikán je zvyklý vařit pro náročné hosty, připravoval menu i řadě českých herců při natáčení. Omáčky z nové kuchařky chválí.
|
Martin Pekárek
Pozornost věnujeme kořenové zelenině, čím čerstvější, tím samozřejmě lepší.
|
Martin Pekárek
Šokující rozuzlení neštěstí v Ohrobci: Utopil se František (†62), hvězda filmu z Varů!
Veronika Arichteva (39) překvapila: Podruhé těhotná!
Monika bez Babiše opět v Itálii: Splněný sen ve Veroně
Češka v Řecku bojuje o život po žádosti o ruku: Bezvědomí a křik o pomoc
Madlence (2) po 4 měsících nastává den „D“: Rozhodne se, co bude dál!
Topmodelka Soukupová: Detaily rozvodu s miliardářem!