Logo magazínu

Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!

2/4
Prohlédnout znovu

Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!

Skuteční znalci kuchyně vědí, že kouzlo gastronomie spočívá v detailech a podání jídla. | Martin Pekárek
U svíčkové záleží hlavně na spojení všech ingrediencí v jedinečnou chuť. | Martin Pekárek
Pelikán je zvyklý vařit pro náročné hosty, připravoval menu i řadě českých herců při natáčení. Omáčky z nové kuchařky chválí. | Martin Pekárek
Pozornost věnujeme kořenové zelenině, čím čerstvější, tím samozřejmě lepší. | Martin Pekárek

Češka v Řecku bojuje o život po žádosti o ruku: Bezvědomí a křik o pomoc

Topmodelka Soukupová: Detaily rozvodu s miliardářem!

Další trapný polibek Trumpových: Melania se odtáhla? A Trumpova slova o „rychlovce“

Chorvatský restauratér promluvil: Češi jsou držgrešle! Jen zabírají místo

Madlence (2) po 4 měsících nastává den „D“: Rozhodne se, co bude dál!

Agresivního sumce po útocích na lidi zastřelili: Ochránci zvířat se zlobí na policisty