Logo magazínu

Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!

1/4
Prohlédnout znovu

Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!

Skuteční znalci kuchyně vědí, že kouzlo gastronomie spočívá v detailech a podání jídla. | Martin Pekárek
U svíčkové záleží hlavně na spojení všech ingrediencí v jedinečnou chuť. | Martin Pekárek
Pelikán je zvyklý vařit pro náročné hosty, připravoval menu i řadě českých herců při natáčení. Omáčky z nové kuchařky chválí. | Martin Pekárek
Pozornost věnujeme kořenové zelenině, čím čerstvější, tím samozřejmě lepší. | Martin Pekárek

Češka v Řecku bojuje o život po žádosti o ruku: Bezvědomí a křik o pomoc

Poslední esemeska Jiřího Bartošky (†78): Před smrtí se dal na víru!

Zaorálek po sérii ostrých výroků pro Blesk: „Budeme prosazovat zákon o referendu.“ Tvrdě šije do NATO

Chorvatský restauratér promluvil: Češi jsou držgrešle! Jen zabírají místo

Madlence (2) po 4 měsících nastává den „D“: Rozhodne se, co bude dál!

K mání je kus života reprezentanta Jakuba Jankta: Pálí mosty za 29 míčů!