Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!
1
/
4
Prohlédnout znovu
Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!
Skuteční znalci kuchyně vědí, že kouzlo gastronomie spočívá v detailech a podání jídla.
|
Martin Pekárek
U svíčkové záleží hlavně na spojení všech ingrediencí v jedinečnou chuť.
|
Martin Pekárek
Pelikán je zvyklý vařit pro náročné hosty, připravoval menu i řadě českých herců při natáčení. Omáčky z nové kuchařky chválí.
|
Martin Pekárek
Pozornost věnujeme kořenové zelenině, čím čerstvější, tím samozřejmě lepší.
|
Martin Pekárek
Češka v Řecku bojuje o život po žádosti o ruku: Bezvědomí a křik o pomoc
Poslední esemeska Jiřího Bartošky (†78): Před smrtí se dal na víru!
Zaorálek po sérii ostrých výroků pro Blesk: „Budeme prosazovat zákon o referendu.“ Tvrdě šije do NATO
Chorvatský restauratér promluvil: Češi jsou držgrešle! Jen zabírají místo
Madlence (2) po 4 měsících nastává den „D“: Rozhodne se, co bude dál!
K mání je kus života reprezentanta Jakuba Jankta: Pálí mosty za 29 míčů!