Kvalitní máslo je poklad! Poradíme, jak ho vybrat, skladovat a přepustit
1
/
8
Prohlédnout znovu
Kvalitní máslo je poklad! Poradíme, jak ho vybrat, skladovat a přepustit
Vyrobte si přepuštěné máslo, má široké využití nejen v kuchyni.
|
Shutterstock.com
Máslo je zdravé.
|
Shutterstock.com
Běžný margarín zdraví neprospívá
|
Shutterstock
To, co vypadá jako máslo, a dokonce i stojí stejně, nemusí máslem být
|
Foto: Petr Novotný, Daniel Černovský
Na přepuštěném másle můžete i smažit.
|
Blesk
máslo
|
iStock
Z másla si můžete vyrobit ještě lepší pochutinu.
|
Foto: Petr Novotný, Daniel Černovský
Přepuštěné máslo ghí
|
profimedia.cz
Topka se zbaví „neviditelné“ Langšádlové. Za mnou je kus práce, hájila se
Blesk našel sestru Ornelly Charlotte: Moje matka všem lhala! Drogy? Ano, bohužel…
Babišovo jmění? Prim hraje Monika! Manželku uvrtal do záležitostí desítek firem
Objednáváte dovolenou? Pozor na největší letošní chytáky! Rady právníka, kdy zbystřit
Pozůstalí po Josefu Lauferovi (†84): Vymazali z parte slavného syna!
Kabaret Moulin Rouge ztratil svou ikonu: Zřítila se křídla mlýna