Logo magazínu

Cuketa je královna letní kuchyně: Kdy ale být při konzumaci ve střehu?

3/3
Prohlédnout znovu

Cuketa je královna letní kuchyně: Kdy ale být při konzumaci ve střehu?

Přezrálé cukety mohou obsahovat přírodní toxin zvaný kukurbitacin, který způsobuje nevolnost, průjem i zvracení. | Profimedia.cz - ilustrace/Archiv Blesk.cz
Na jejich velikosti záleží: větší kusy často obsahují více vody, méně chuti a semena uvnitř. | iStock.cz
Kdy je cuketa jedovatá? | istock.com

Novotného pouštějí z basy: Poslední dopis z vězení pro Blesk: „Stihl jsem 5 kázeňských trestů!”

Moderátorka Eva Decastelo (47): Otevřeně o návratu k manželovi!

Podivné rande Barrona Trumpa: Nechal vyklidit celé patro Trump Tower!

Veronika (32) hubla tělo »šedesátky« a váhu metráčka: Rozhoduje i cukr v kávě! A 5 jejích zaručených tipů

Jiří Krampol (†87) je dva měsíce po smrti a… Objevila se jeho závěť!

Blesk Ordinace se rozloučila v Praze: 4165 vyšetření, u 150 lidí problém s tlakem a 15 podezření na rakovinu!