Logo magazínu

Cuketa je královna letní kuchyně: Kdy ale být při konzumaci ve střehu?

3/3
Prohlédnout znovu

Cuketa je královna letní kuchyně: Kdy ale být při konzumaci ve střehu?

Přezrálé cukety mohou obsahovat přírodní toxin zvaný kukurbitacin, který způsobuje nevolnost, průjem i zvracení. | Profimedia.cz - ilustrace/Archiv Blesk.cz
Na jejich velikosti záleží: větší kusy často obsahují více vody, méně chuti a semena uvnitř. | iStock.cz
Kdy je cuketa jedovatá? | istock.com

Ohnivá pohroma pro Chorvatsko! Kdo chce Čechy vyhnat z ráje? Místní loví »šíleného žháře«

Jiřina Bohdalová (94): Akutní operace srdce!

Hrozivá nehoda balonu: Osm mrtvých v Brazílii

Smrtící frajeřina na poli: Mladík (†18) a dítě (†8) zemřeli při driftování v BMW

U Sicílie se potopila „nepotopitelná“ superjachta: Utopili se vlivní podnikatelé

Legendární tenistka Navrátilová v obavách: Bude muset utéct z USA?