Logo magazínu

Cuketa je královna letní kuchyně: Kdy ale být při konzumaci ve střehu?

1/3
Prohlédnout znovu

Cuketa je královna letní kuchyně: Kdy ale být při konzumaci ve střehu?

Přezrálé cukety mohou obsahovat přírodní toxin zvaný kukurbitacin, který způsobuje nevolnost, průjem i zvracení. | Profimedia.cz - ilustrace/Archiv Blesk.cz
Na jejich velikosti záleží: větší kusy často obsahují více vody, méně chuti a semena uvnitř. | iStock.cz
Kdy je cuketa jedovatá? | istock.com

Zemřel Miroslav Merhaut (†75): Skromný pekař vybudoval síť po celé republice

Jiří Krampol (†87) a jeho syn: Usmíření před smrtí! Za zády matky

Advokát Jansta: Propuštěn z vazby kvůli obavám o zdraví? A jak sháněli 15 milionů na kauci?

Záběry, ze kterých mrazí: Řidiči ve Zlíně vjeli na přejezd, když se blížil vlak

Zeman po dovolené v ráži: Decroix je nekompetentní, Klempířovi nelze odpustit, zkritizoval i Turka

Nechutné detaily z tajného života prince Andrewa: Orgie s 9 dívkami! Nechal si je vozit na pokoj