Logo magazínu

Cuketa je královna letní kuchyně: Kdy ale být při konzumaci ve střehu?

1/3
Prohlédnout znovu

Cuketa je královna letní kuchyně: Kdy ale být při konzumaci ve střehu?

Přezrálé cukety mohou obsahovat přírodní toxin zvaný kukurbitacin, který způsobuje nevolnost, průjem i zvracení. | Profimedia.cz - ilustrace/Archiv Blesk.cz
Na jejich velikosti záleží: větší kusy často obsahují více vody, méně chuti a semena uvnitř. | iStock.cz
Kdy je cuketa jedovatá? | istock.com

Václav Upír Krejčí po krutém rozvodu: Utajená druhá svatba!

Ohnivá pohroma pro Chorvatsko! Kdo chce Čechy vyhnat z ráje? Místní loví »šíleného žháře«

Levné Chorvatsko? Zapomeňte! Spočítali jsme za vás, kolik dáte za oběd, zmrzlinu či pivo

Meteorologové varují: Nejdřív tropických s 32 °C a pak hrozí bouřky s obřími kroupami!

Tragická smrt reprezentantky Debské: Bratr popsal mrazivé detaily i slova záchranáře

Jiřina Bohdalová (94) po operaci srdce: Lékař řekl, jak na tom je! A Zeman jí poslal vzkaz…