Logo magazínu

Dá se kvalita masa v dnešní době opravdu poznat očima? Řezník radí, jak se nespálit při výběru na Vánoce

1/4
Prohlédnout znovu

Dá se kvalita masa v dnešní době opravdu poznat očima? Řezník radí, jak se nespálit při výběru na Vánoce

Vánoce jsou každý rok akcí, která by měla klapnout na jedničku, alespoň si to úpěnlivě přejeme. A jídlo v oslavách hraje důležitou roli. Jak se vyznat v mase a uzeninách proč zvážit raději nákup u řezníka s dobrou pověstí? | istock.com
Řezník Martin Čejka | archiv Blesku
Vinná klobása by měla obsahovat hlavně vepřové a hovězí maso, víno, koření, přírodní skopové střívko a kousek toho pečiva/strouhanky. | Blesk.cz
U šunky je důležité podívat se na řez. Pokud vidíte kousky svaloviny, tak je šunka kvalitní. | iStock.com

Političky na trzích i dožínkách, Schillerová vytáhla kroj. Babišová v baru s floristou

Kolosální smutek za Armaniho (†91): Davy u rakve i slzy Donatelly

Zaorálek ve víru tance a panáků: Exministr slavil narozeniny

Jako vejce vejci. Synové expremiéra Johnsona nepodědili jen divoké vlasy

Hana Zagorová (†75) by slavila 79: Dojemný vzkaz od Margity!

Detaily hrůzy v Ružinově: Matka chtěla dcery (†2, †5) zabít fénem, pak je utopila