Boj hospodyněk nad cukrovím: Máslo, nebo tuk na pečení? Co na to známí cukráři?
8
/
8
Prohlédnout znovu
Boj hospodyněk nad cukrovím: Máslo, nebo tuk na pečení? Co na to známí cukráři?
Na internetu se před Vánoci rozhořely vášnivé diskuze, zda používat máslo nebo rosltinný tuk na pečení.
|
koláž Blesk
Cukrář Lukáš Skála
|
archiv Lukáše Skály
Mirka van Gils Slavíková je česká cukrářka, která je držitelkou francouzského titulu Professeur en Sucre d'Art
|
Michal Protivanský
Blogerka známá jako Markéta v troubě.
|
Markéta v troubě
Šéfkuchař Radek David
|
archiv Radka Davida
Cukrářka Iveta Fabešová
|
Vše sváteční
Porotkyně další série pořadu Peče celá země Míša Landová
|
archiv Míši Landové
Iveta Fabešová
|
archiv Ivety Fabešové
Odchody z Hradu: Líbačka Válka, Babiš ruku v ruce s Monikou, Svěrák i Topolánek a Nečas
Belohorcová po rozpadu manželství: Návrat do Miami ve velkém stylu! Už líbá jiného
Klíma odkryl nové skutečnosti o útěku Kajínka z Mírova: Policie věděla kde se ukrývá. Proč nezasáhla?
Smrt na oslavě v Hranicích: Mladík (19) bodl opilého otce, muž zemřel
Anička Slováčková (†29): Konečně bude mít pietní místo! Mohou za to fanoušci...
Poslední rozloučení s Pavlem Skalou (†65): Pohřeb plný hudebníků