Boj hospodyněk nad cukrovím: Máslo, nebo tuk na pečení? Co na to známí cukráři?
7
/
8
Prohlédnout znovu
Boj hospodyněk nad cukrovím: Máslo, nebo tuk na pečení? Co na to známí cukráři?
Na internetu se před Vánoci rozhořely vášnivé diskuze, zda používat máslo nebo rosltinný tuk na pečení.
|
koláž Blesk
Cukrář Lukáš Skála
|
archiv Lukáše Skály
Mirka van Gils Slavíková je česká cukrářka, která je držitelkou francouzského titulu Professeur en Sucre d'Art
|
Michal Protivanský
Blogerka známá jako Markéta v troubě.
|
Markéta v troubě
Šéfkuchař Radek David
|
archiv Radka Davida
Cukrářka Iveta Fabešová
|
Vše sváteční
Porotkyně další série pořadu Peče celá země Míša Landová
|
archiv Míši Landové
Iveta Fabešová
|
archiv Ivety Fabešové
Trumpův spojenec (†31) zemřel! Aktivistu a tátu dvou dětí postřelili na mítinku, zraněním podlehl
„Najednou něco zaburácelo!“ Ruský dron poničil dům důchodců v Polsku, koukali v přízemí na zprávy
Prima po ZOO zařízla i Kamarády: Další herci přišli o práci!
Těhotnou Karin chladnokrevně zastřelil Jozef: Bolestné poslední rozloučení jen pro zvané
Recepce na slovenské ambasádě: Zeman se potkal s Klausovými i Jiřinou Bohdalovou
Čtyři mrtví po srážce dvou aut: Nikdo nebyl připoutaný!