Boj hospodyněk nad cukrovím: Máslo, nebo tuk na pečení? Co na to známí cukráři?
3
/
8
Prohlédnout znovu
Boj hospodyněk nad cukrovím: Máslo, nebo tuk na pečení? Co na to známí cukráři?
Na internetu se před Vánoci rozhořely vášnivé diskuze, zda používat máslo nebo rosltinný tuk na pečení.
|
koláž Blesk
Cukrář Lukáš Skála
|
archiv Lukáše Skály
Mirka van Gils Slavíková je česká cukrářka, která je držitelkou francouzského titulu Professeur en Sucre d'Art
|
Michal Protivanský
Blogerka známá jako Markéta v troubě.
|
Markéta v troubě
Šéfkuchař Radek David
|
archiv Radka Davida
Cukrářka Iveta Fabešová
|
Vše sváteční
Porotkyně další série pořadu Peče celá země Míša Landová
|
archiv Míši Landové
Iveta Fabešová
|
archiv Ivety Fabešové
Finále Pavlovy cesty: Po císařovi raut v Tokiu. A zmínka o obdivu Japonců ke Krpálkovi
Exmanželka bývalého milence Holomáče: Žaloba na Žilkovou!
Češky na chorvatském ostrově Rab marně zkoušely zachránit holčičku (†2): Otci vypadla z toboganu!
Cestující dostal infarkt a zemřel na palubě letadla: Tělo po přistání záhadně zmizelo
Mistr světa Zmeškal po děsivém kolapsu: Nemůže chodit ani mluvit! Blízcí prosí o pomoc
Zákeřná infekce připravila Marka (15) o prsty i část nohy: Statečný teenager touží po bionické ruce