Logo magazínu

Klíčky jsou elixír zdraví! Jak doma klíčit a na co dát velký pozor?

5/5
Prohlédnout znovu

Klíčky jsou elixír zdraví! Jak doma klíčit a na co dát velký pozor?

| istock.com
Rostlinky brokolice staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky. | iStock
Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky vojtěšky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví. | iStock
salát s mungo klíčky | istock.com
Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy. | iStock

Jiřikovský u soudu: Poslali ho do vazby i kvůli obavám z útěku! Hrozí mu až 10 let

Felix Slováček překvapil: Odložil saxofon a proměnil se v modela!

Závěr prázdnin vlády: Decroix v plavkách a bitcoinový vzkaz i ministři u piva či buřtů

Matka a dcerka (†7) se spolu utopily: S dalšími dětmi se koupaly v řece

Pornohvězda Daisy Lee porodila: Malý Theo je na světě! Na sále skončila v kómatu

Štěpánka Fingerhutová se vdala! Je z ní paní Ligas