Klíčky jsou elixír zdraví! Jak doma klíčit a na co dát velký pozor?
4
/
5
Prohlédnout znovu
Klíčky jsou elixír zdraví! Jak doma klíčit a na co dát velký pozor?
|
istock.com
Rostlinky brokolice staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky.
|
iStock
Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky vojtěšky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví.
|
iStock
salát s mungo klíčky
|
istock.com
Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy.
|
iStock
Ficova poslankyně Vaľová na ambasádu v Praze? Věštkyně a mocná žena z východu!
Všechny zásadní momenty Slavíků: Nezvěstné sošky i rozchod v přímém přenosu!
Policisté radí: Co nepodcenit na silnicích v zimních měsících?
Obří vánoční strom pro Staromák šel k zemi! Dřevorubci pokáceli u Jiřetína 26metrový kolos. Kolik let rostl?
Psycholožka o lákavosti nahé seznamky Naked Attraction: Pudové randění! Chceme to, ale nemáme to
V Dubaji explodoval granát erotiky Schickovy sestry Kristýny: Sexy rozchod