Logo magazínu

Klíčky jsou elixír zdraví! Jak doma klíčit a na co dát velký pozor?

4/5
Prohlédnout znovu

Klíčky jsou elixír zdraví! Jak doma klíčit a na co dát velký pozor?

| istock.com
Rostlinky brokolice staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky. | iStock
Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky vojtěšky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví. | iStock
salát s mungo klíčky | istock.com
Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy. | iStock

Ficova poslankyně Vaľová na ambasádu v Praze? Věštkyně a mocná žena z východu!

Všechny zásadní momenty Slavíků: Nezvěstné sošky i rozchod v přímém přenosu!

Policisté radí: Co nepodcenit na silnicích v zimních měsících?

Obří vánoční strom pro Staromák šel k zemi! Dřevorubci pokáceli u Jiřetína 26metrový kolos. Kolik let rostl?

Psycholožka o lákavosti nahé seznamky Naked Attraction: Pudové randění! Chceme to, ale nemáme to

V Dubaji explodoval granát erotiky Schickovy sestry Kristýny: Sexy rozchod