Logo magazínu

Klíčky jsou elixír zdraví! Jak doma klíčit a na co dát velký pozor?

4/5
Prohlédnout znovu

Klíčky jsou elixír zdraví! Jak doma klíčit a na co dát velký pozor?

| istock.com
Rostlinky brokolice staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky. | iStock
Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky vojtěšky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví. | iStock
salát s mungo klíčky | istock.com
Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy. | iStock

Pavel za projev sklidil pochvaly i kritiku Konečné: Šila do něj za „přímý útok“! Co na to politologové?

6 let od smrti Karla Gotta (†80): Skromná vzpomínka vdovy Ivany! A co se dělo u hrobu?

Fico na poslední chvíli nenasedl do letadla na summit EU: Ozvalo se mu zranění po atentátu!

Zemřela Jane Goodallová (†91): Slavná bioložka zasvětila život šimpanzům

Režisér Jiří Adamec po převozu do ústavu: Drahý luxus se zvláštním režimem! A také temnou minulostí

Zdravotnické špičky na Blesk Ordinaci v Praze: Proč je prevence nejlevnější léčba? Válek zachraňoval a kotel pro Michala Davida!