Klíčky jsou elixír zdraví! Jak doma klíčit a na co dát velký pozor?
4
/
5
Prohlédnout znovu
Klíčky jsou elixír zdraví! Jak doma klíčit a na co dát velký pozor?
|
istock.com
Rostlinky brokolice staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky.
|
iStock
Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky vojtěšky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví.
|
iStock
salát s mungo klíčky
|
istock.com
Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy.
|
iStock
Jiřikovský u soudu: Poslali ho do vazby i kvůli obavám z útěku! Hrozí mu až 10 let
Felix Slováček překvapil: Odložil saxofon a proměnil se v modela!
Závěr prázdnin vlády: Decroix v plavkách a bitcoinový vzkaz i ministři u piva či buřtů
Matka a dcerka (†7) se spolu utopily: S dalšími dětmi se koupaly v řece
Pornohvězda Daisy Lee porodila: Malý Theo je na světě! Na sále skončila v kómatu
Štěpánka Fingerhutová se vdala! Je z ní paní Ligas