Vinařství se Ladislavovi (70) prodražilo: Pokuta 27 tisíc za přeslazené víno! Kontrola na udání?
Mgr. Roman Moussawi v redakci Blesku.
|
archiv Blesku
Pan Bartoš tvrdí, že Ryzlink a vlašský si vyrábí pro sebe. I proto byl přeslazený. „Proto měl větší množství alkoholu. Piji ho jako vinný střik, a nepotřebuji tak žádné povolení o doslazení,“ myslí si.
|
David Malík
Pan Bartoš tvrdí, že Ryzlink a vlašský si vyrábí pro sebe. I proto byl přeslazený. „Proto měl větší množství alkoholu. Piji ho jako vinný střik, a nepotřebuji tak žádné povolení o doslazení,“ myslí si.
|
David Malík
Malých vinařů podle pana Ladislava rapidně ubylo. A stále se jejich počet zmenšuje.
|
David Malík
„Začínal jsem jako zahrádkář a tak to cítím dodnes. Je to pro mne záliba důchodce, dokud na to mám sílu a chuť,“ říká o svém vinohradu a lásce k vínu Ladislav Bartoš.
|
David Malík
Malých vinařů podle pana Ladislava rapidně ubylo. A stále se jejich počet zmenšuje.
|
David Malík