Lucka dělá dezerty ze zbytků: Recept na „Švihlé potěšení“!
4
/
4
Prohlédnout znovu
Lucka dělá dezerty ze zbytků: Recept na „Švihlé potěšení“!
Na vrstvu korpusu, krému a rozvaru uděláme uděláme zdobení zbytkem krému, můžeme použít domácí čokoládu, ovoce, lístek máty či živé květy.
|
Vlaďka Hradská
Lucka Švihovcová ze Slaníku se svým „Švihlým potěšením“ s ostružinovým rozvarem.
|
Vlaďka Hradská
Lucka Švihovcová ze Slaníku se svým „Švihlým potěšením“ s ostružinovým rozvarem.
|
Vlaďka Hradská
Kromě ostružin lze použít i maliny, jahody, borůvky a další druhy ovoce.
|
Vlaďka Hradská
Nečekaná změna u Pavla. Šéf Správy Pražského hradu po roce končí. Kdo ho nahradí?
Natáčení pokračování Teorie tygra odloženo: Strach o Bartošku!
Dohady o důchodovou reformu: ANO zrušilo schůzku u Pavla. Další nebude, vzkázal prezident
Zeman poprvé otevřeně o naslouchátku: Hodně mi pomáhá, někdy ale selže
Češka Adéla pro Blesk popsala záplavy v Dubaji: Byl to masakr, brodila jsem se po kolena ve vodě!
Pražský týden módy: Podlepená Vignerová, zadečky ven a podržtaška Majk Spirit!