Logo magazínu

Lucka dělá dezerty ze zbytků: Recept na „Švihlé potěšení“!

4/4
Prohlédnout znovu

Lucka dělá dezerty ze zbytků: Recept na „Švihlé potěšení“!

Na vrstvu korpusu, krému a rozvaru uděláme uděláme zdobení zbytkem krému, můžeme použít domácí čokoládu, ovoce, lístek máty či živé květy. | Vlaďka Hradská
Lucka Švihovcová ze Slaníku se svým „Švihlým potěšením“ s ostružinovým rozvarem. | Vlaďka Hradská
Lucka Švihovcová ze Slaníku se svým „Švihlým potěšením“ s ostružinovým rozvarem. | Vlaďka Hradská
Kromě ostružin lze použít i maliny, jahody, borůvky a další druhy ovoce. | Vlaďka Hradská

Miloš Zeman z nemocnice pro Blesk: Byla to složitá operace!… i tak chce Dukovi na pohřeb

Patrik Hezucký (55): Skončil na vozíčku!

Místní v Hluboké odmítají bydlet vedle dětského domova: Jedovaté poznámky a strach z kriminality

Honička skončila smrtí dívky: První slova obžalované policistky! Chybovala při průjezdu křižovatkou?

Další rozchod v rodině Ivana Trojana: Syn dostal kopačky!

Rezignace hejtmanky Mračkové Vildumetzové: Hrozí jí rozvod, není to dobré, zní z kuloárů