Logo magazínu

Lucka dělá dezerty ze zbytků: Recept na „Švihlé potěšení“!

2/4
Prohlédnout znovu

Lucka dělá dezerty ze zbytků: Recept na „Švihlé potěšení“!

Na vrstvu korpusu, krému a rozvaru uděláme uděláme zdobení zbytkem krému, můžeme použít domácí čokoládu, ovoce, lístek máty či živé květy. | Vlaďka Hradská
Lucka Švihovcová ze Slaníku se svým „Švihlým potěšením“ s ostružinovým rozvarem. | Vlaďka Hradská
Lucka Švihovcová ze Slaníku se svým „Švihlým potěšením“ s ostružinovým rozvarem. | Vlaďka Hradská
Kromě ostružin lze použít i maliny, jahody, borůvky a další druhy ovoce. | Vlaďka Hradská

Tajná svatba v luxusním hotelu! Klaus ml. vdával dceru, nechyběl »prezidentský dědeček« Klaus st.

Životní trauma hvězdy Kamarádů: Antonín Navrátil (67): Válka se soudci kvůli dceři!

České řeky v obležení, ale... Den na vodě za 3000 Kč! Pro rodiny žádná hitparáda

Anton F. je ve vazbě kvůli vraždě Čecha v Chorvatsku: V minulosti figuroval u dvou mordů?!

Kampaň lídrů: Babiš jako hasič a rockerka Decroix, Rakušan v Londýně, Maláčová v Berlíně

Na hotelu v bulharském Primorsku našli mrtvou Češku (†36): Přítel se prý k vraždě přiznal