Logo magazínu

Lucka dělá dezerty ze zbytků: Recept na „Švihlé potěšení“!

2/4
Prohlédnout znovu

Lucka dělá dezerty ze zbytků: Recept na „Švihlé potěšení“!

Na vrstvu korpusu, krému a rozvaru uděláme uděláme zdobení zbytkem krému, můžeme použít domácí čokoládu, ovoce, lístek máty či živé květy. | Vlaďka Hradská
Lucka Švihovcová ze Slaníku se svým „Švihlým potěšením“ s ostružinovým rozvarem. | Vlaďka Hradská
Lucka Švihovcová ze Slaníku se svým „Švihlým potěšením“ s ostružinovým rozvarem. | Vlaďka Hradská
Kromě ostružin lze použít i maliny, jahody, borůvky a další druhy ovoce. | Vlaďka Hradská

Miloš Zeman z nemocnice pro Blesk: Byla to složitá operace!… i tak chce Dukovi na pohřeb

Další kolo soudu Noskové (42) s expartnerem: Obžaloba prozradila vydírání a domácí násilí!

Politolog o napětí mezi Babišem a Pavlem: Kdo z nich hraje o čas?

Válka bratrů Okamurových obnažila obří spory v rodině! Hayato zmínil i svatbu Tomiova syna

Nikola (33) s rakovinou prsu prošla z pekla do ráje: Křehká krása v odvážné fotce!

Čtyři roky od smrti Dušana Paška ml.: Konec srdcovky a velký dluh!