Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?
3
/
5
Prohlédnout znovu
Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?
Rebarborový koláč
|
profimedia.cz
Sklizeň rebarbory
|
Shutterstock.com
Rebarboru vždy tepelně zpracujte. Nejprve oloupejte, poté nakrájejte na kousky a povařte.
|
Profimedia.cz
Vybírejte si mladší stvoly, které jsou zelené nebo načervenalé barvy.
|
Shutterstock.com
|
shutterstock.com
Pavel Novotný pro Blesk: První dopis z vězení! Co mu nejvíce schází a čím si krátí čas?
Zdravotní potíže Evy Burešové se stupňují: Zoufalá žádost o pomoc! Doktoři? Problém nenašli
Platy politiků vzrostou o 5 procent? Premiér i šéf Sněmovny 308 tisíc, prezident 383 tisíc
Sbíráte v lese borůvky a houby? Českem se šíří zabijácký parazit!
Vztahová koučka o turistkách v Egyptě: Bez sexu několik let, na dovolené sedmý div světa! Jak funguje »šuk smlouva«?
Roger a Mirka Federerovi: Překvapivé odhalení o jejich vztahu!