Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?
1
/
5
Prohlédnout znovu
Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?
Rebarborový koláč
|
profimedia.cz
Sklizeň rebarbory
|
Shutterstock.com
Rebarboru vždy tepelně zpracujte. Nejprve oloupejte, poté nakrájejte na kousky a povařte.
|
Profimedia.cz
Vybírejte si mladší stvoly, které jsou zelené nebo načervenalé barvy.
|
Shutterstock.com
|
shutterstock.com
Konečná, Macinka a Šlachta v debatě Blesku: Jasný vzkaz Pavlovi! A kritika „pětidemoličního gangu“
Trump na hradě s Karlem III., Williamem a Kate: Co prozradila řeč těla?
Setkání s Felixem po skonu Aničky (†29): Lucie Gelemová otevřeně o smrti 11leté sestry!
Hrůza v Čáslavi: Babička s chlapci (2) spadla do rybníka
Obrovský smutek u Vojenské policie: Honza svou bitvu prohrál
Tragická bilance nehody na Uherskohradišťsku: Zemřeli dva nevinní, viník byl opilý?!