Logo magazínu

Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?

1/5
Prohlédnout znovu

Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?

Rebarborový koláč | profimedia.cz
Sklizeň rebarbory | Shutterstock.com
Rebarboru vždy tepelně zpracujte. Nejprve oloupejte, poté nakrájejte na kousky a povařte. | Profimedia.cz
Vybírejte si mladší stvoly, které jsou zelené nebo načervenalé barvy. | Shutterstock.com
| shutterstock.com

Pavel Novotný pro Blesk: První dopis z vězení! Co mu nejvíce schází a čím si krátí čas?

Zdravotní potíže Evy Burešové se stupňují: Zoufalá žádost o pomoc! Doktoři? Problém nenašli

Kabinové zavazadlo povinně pro všechny? Návrh EU hrozí zdražením letenky, Česko je proti

Sbíráte v lese borůvky a houby? Českem se šíří zabijácký parazit!

Vztahová koučka o turistkách v Egyptě: Bez sexu několik let, na dovolené sedmý div světa! Jak funguje »šuk smlouva«?

Roger a Mirka Federerovi: Překvapivé odhalení o jejich vztahu!