Logo magazínu

Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?

1/5
Prohlédnout znovu

Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?

Rebarborový koláč | profimedia.cz
Sklizeň rebarbory | Shutterstock.com
Rebarboru vždy tepelně zpracujte. Nejprve oloupejte, poté nakrájejte na kousky a povařte. | Profimedia.cz
Vybírejte si mladší stvoly, které jsou zelené nebo načervenalé barvy. | Shutterstock.com
| shutterstock.com

Konečná, Macinka a Šlachta v debatě Blesku: Jasný vzkaz Pavlovi! A kritika „pětidemoličního gangu“

Trump na hradě s Karlem III., Williamem a Kate: Co prozradila řeč těla?

Setkání s Felixem po skonu Aničky (†29): Lucie Gelemová otevřeně o smrti 11leté sestry!

Hrůza v Čáslavi: Babička s chlapci (2) spadla do rybníka

Obrovský smutek u Vojenské policie: Honza svou bitvu prohrál

Tragická bilance nehody na Uherskohradišťsku: Zemřeli dva nevinní, viník byl opilý?!