Logo magazínu

1 500 Pražanů strávilo léto „na záchodě“: Co dělat a nedělat, abyste nechytili salmonelu?

2/5
Prohlédnout znovu

1 500 Pražanů strávilo léto „na záchodě“: Co dělat a nedělat, abyste nechytili salmonelu?

Nejčastějším původcem nákazy jsou vejce a drůbeží maso. (ilustrační foto) | koláž Blesk.cz
Mytí vajec je podle odborníků velkou chybou. (ilustrační foto) | Blesk / Zuzana Štíchová
Nejčastějším původcem nákazy jsou vejce a drůbeží maso. (ilustrační foto) | Profimedia.cz
Ani drůbeží maso se nemá před zpracováváním umýt. | Shutterstock.com
Zeleninu naopak odborníci doporučují také kvůli možnému výskytu salmonely mýt. | shutterstock.com

Bohdalová po operaci: Převezli ji na chalupu! Jak jí je?

Úředníci po letech udeřili na množírnu, kterou objevily Blesk tlapky: Odebrali 145 psů!

Michal (30) dostal infarkt ve vaně: Srdce nebilo 60 minut! Z jeho záchrany mrazí...

Rozsáhlý zásah v Roztokách: Student s meningitidou je ve vážném stavu, v nemocnici skončily i tři jeho kontakty

Pavel prozradil, co u stolu řešil s »chvastounem« Trumpem: Srovnal jste Čínu? ...a co si posvítit na Rusko?!

Tajemství rodiny Davida Pastrňáka: Bakala nás dřel z kůže!