Velký test majonéz: Je lepší domácí, nebo kupovaná?
1
/
7
Prohlédnout znovu
Velký test majonéz: Je lepší domácí, nebo kupovaná?
Video se připravuje ...
Daniel Průša, šéfkuchař v restauraci Hajnovka
|
archiv Blesku
I normální spotřebitel si dnes může pasterované žloutky koupit.
|
archiv Blesku
U domácí majonézy víme, jaký olej používáme, což je výhodou, ale dostatečné informace, včetně nutričních hodnot, najdeme i na majonéze kupované," říká nutriční terapeutka z Fóra zdravé výživy.
|
Martin Pekárek, scom
Stravovat se zdravě a kvalitně nemusí být nutně dražší. Jak ale nestrávit nakupováním potravin celou věčnost a do košíku dávat jen kvalitní suroviny? Blesk vám poradí!
|
archiv Blesku
Víte, že před padesáti lety obsahovala majonéza více vajíček?
|
archiv Blesku
Testované majonézy jsme nechali ochutnat šéfkuchaře Daniela Průšu z pražské restaurace Hajnovka.
|
Martin Pekárek, scom
Hrad zveřejnil zápis ze schůzky o důchodech. Babiš: Nepravdivé! Jurečkovi vadí lži ANO
Paroubková 7 let od rozchodu s Jiřím: Přiznala lásku z Řecka! Promluvila i o nové ženě exmanžela
Hlavní hygienička Svrčinová končí, vláda ji odvolala na její žádost! Řešila covid i černý kašel
Čech Jan (33) umírající na ALS bude otcem: Zrušil plánovanou eutanazii
Máma z Hluboké, které odebrali děti: Budu o ně bojovat, azyláky měly plno
Panika v centru Londýna: Koně na útěku! Splašili se kavalerii, nabourali do aut a utekli na dálnici