viho:V seriózní dopravní společnosti by strhli plat manažerovi zodpovědnému za úklid vlaků. Ve státním molochu Českých drah se veřejně sami smějí svému šlendriánu a nikdo za nic nenese odpovědnost. Proto ty dráhy tak vypadají...
luklovah:carlae A jak to víte že nejhorší jsou mladí aktivisté vy jste jedna z nich že podle sebe soudím tebe že to tak všechno víte.Když někoho vidíte že zahodí kelímek vy se ho jdete zeptat kam patří jestli k mladým aktivistům , zase jedna chytrá jak rádio Jerevan
carlae:No nadávat na dráhy, ale co tak nadávat na cestující, jejichž způsob chování je na zblití. Jezdívala jsem Praha-Brno poměrně často. Ale nikdo neby\l takový nepořádek po cestujících a to se mohlo i kouřit - jako je teď po pár zastávkách. Je to jako všude - místo do koše tak jak mi to upadne z paprčí. Nějak se z těch "cestujících stali........ . Nejlepší jsou ti mladí aktivist - co bojují - vlastně za co? Dopije vodu a plasťák majzne za sebe, kelímky a podobné o to ani nepíšu. Stal se z nás díky ..... národ línejch špindírů
Kvetuse:To je pravda, jednou za mesic jezdim vlakem nastesti jen hodinu a pokazde si rikam co zase bude. Zpozdeni 10 minut na Smichove uz ani nehlasi a to vlak vyjizdi z Hl. nadrazi, coz na Smichov trva 8 minut! Spolecnost mi bud delaji mlade zeny co v kupicku neustale telefonuji nebo rozcapeny spratci s ozralyma fotrama, na plny koule pustena hudba a pruvodci se tomu jeste usmiva. Jako kdyby ostatni snad nemeli narok na klid, jen se ozvat tak vas prohodi oknem.
Jan Bubela:Pravda... Hlavně nevím proč jsou vlastně jízdní řády ještě na minuty všechno to jsou jen orientační časy... Jezdím vlakem často a ještě se mi nestalo že bych přijel na čas fakt ne... To když jede člověk ráno do práce vlakem nemá šanci tam být na čas vlakem ne...
kikina_klausovic:Blesk Premium Babišovi zkrachovala restaurace. Jako za to debilům z Blesku platit? Tady máte odkaz a přečtěte si zadarmo: https://www.forum24.cz/babisova-restaurace-ve-francii-zkrachovala-se-zamestnanci-nikdo-nekomunikuje/
Rudolf L:Nadávat na železničáře je jako nadávat doktorovi že má v čekárně našlapáno. On totiž také neuklízí,ale má na to firmu. Jinak pro ty co špatně vidí, ty houby tam někdo naaranžoval pro pobavení, neboť takový trs by z linolea opravdu nevyrostl. Ale duševní velikáni z toho mají aférku, která se musí okomentovat....
vendulala:Neuklízí, prý žádné prostoje a vlaky musí být vytížené. Je to hnus, cestovat běžným vlakem, který nepokračuje do zahraničí (ty jsou čisté). Přinesla jsem si z motoráčku blechu a když jsem řekla průvodčímu, že by měli provádět deratizaci, urazil se.
_zacotomame:Kdybys po mně chtěla deratizovat vagón, protože jsi v něm chytla blechy, asi bych se neurazil, ale dostal bych záchvat smíchu. Ono splést si blechu s hlodavcem je opravdu kuriozní Možná by se neurazil, kdybys požadovala dezinsekci