Vierazkosic:Myslím, ze roztroušená skleróza je dědičná nemoc. A pokud má maminka výčitky, že jako nemocná mohla nakazit i své dítě a vymlouvá se na to, že roztr.skl. bY její synek mohl dostat z ockování...tak je mi líto toho malého. Bohužel děti si rodiče nemohou vybrat. Většinou sa ale takto nezodpovědně chovají vzdělané matky. V Itálii neočkované děti nemohou chodit do škol, tudíž matky nemůžou do práce...u nás by to bylo porušování Listiny práv...a kdovi co ještě... A ano, rodiče by léčbu svých neočkovaných děti (pokud dostali nemoc kvůli absenci očkování) měli platit. A taky všem, kdo v okolí onemocněl uvedenou nemoci kvůli neočkovaným dětem (pedagogům, dětem ve třídě a pod).
dajka123:No vidíš a já vím o jedné 🐄, která má 5 děcek i přesto, že její tchán, manžel zemřeli na dědičnou chorobu plnou bolestí a 3 z nich to mají taky. Tomu se říká sadismus a bezcitnost.
monpetitloup:Pokud jde o geneticky přenosné autoimunitní nemoci, reakce může být zaznamenána až měsíce po očkování. O to problematičtější je souvislost prokázat a vysoudit náhradu.
DWEI:Vysokoškolsky vzdělaná žena a po vyndání baterie mu místo nasazených antibiotik potírala místo močí???? To si snad někdo dělá srandu!!!! Za nákladnou léčbu, která naštěsté byla úspěšná, by měla tato Milka scela jistě zaplatit zdravotní pojišťovně celou léčbu.....
bobou:Nenechají své děti očkovat? Je to jejich rozhodnutí, ale když potom dítě v důsledku neočkování onemocní právě tou nemocí na kterou mělo být naočkováno. Nechal by jsem rodičům uhradit všechny náklady na uzdravení.
V opačném případě, že dítě onemocní na následky povinného očkování, měl by stát hradit nejenom léčbu, ale i veškeré další náklady.
JosefKamjdu:Plně s vámi souhlasím, tak by to mělo být a nebuzerovat a nepokutovat rodiče, když očkovat nedají. Mám mnohonásobně vysledováno, jak očkování až brutálně poškozuje mnoho dětí. Mám ale pochybnosti, že by se někdy zdravotníci se svými právníky přiznávali k poškození z očkování i když by zákon platil.