Propisovacka:Bude to nejspíš Galerie elity národa. Mladí mají příležitost vidět osobnosti politiky a umělce v akci. Je zajímavé, že se náš maličký státeček chce srovnávat s Amerikou, kde by ovšem podobné "prasárničky" ve filmu neprošly. Na to jsme my přeborníci. Tvůrci našich filmů to přímo vyhledávají. Erotické scény vloží takřka do každého filmu, snad jen Krtečka zatím ušetřili.
e.lesanova:Za minulého režimu byly "večírky" většinou pod taktovkou "umělců" nebo disidentů....ti měli přístup k drahému alkoholu, drogám...to nebyly nějaké kultivované umělecké sedánky, ale "dobytčárna" nejhrubšího zrna...to by asi i Farna s Klusem nestačili zírat na jejich "modlu" Havla
smeagol:Presne tak, obycejne su**cce se da nazev dekadentni vecirek, setkani intelektualu, a hned to zni tak nejak uslechtileji. Jeden z hostu, zpevak vysoke postavy, byl udajne na koznim jako doma.
hejhej:Kdo kdy chodil do bor.delu je mi jedno. Na fotce p. Gott, přesto, že je nemocný a čím si prošel, vypadá daleko lépe než mladší kur.evník Slováček.
junkiexl:Vy, co se zde pohorsujete, co je na sexu spatneho? Vy ne pr cate ? Ne, vy o “ tom” jen snite za nepretrziteho lesteni si bidla/ brnkani na frajtra. Hahahahaha. Farizeji!
y1xcvbnm:opravdu informace co jsme potřebovali, že se chovali ako prasata, Gott se ke stáří dočkal síně slávy, já jsem myslela že byl a je tep lý, píšu t e p l ý , neboť se to zase vyhvězdičku jako neslušné slovo!!!!