17. listopad 2018
DISKUSE K ČLÁNKU


hejpockej:Nektery vyrobci skupuji svestky od kdekoho. Svestky kolem cest jsou cervivy. Nektery jinak krasny svestky maji i dva cervy, nektery je maji malinky, lehce se prehlidnou. Vyrobce do svestek nekouka. A urcite ne do kazdy. Proste se cely umyjou se a hodi do vyrobny. Do povidel se pak rozvari vsechno, i ty cervici. Dobrou chut!

(06. 12. 2016 22:35)

anyyt:Dělám povidla pečená v troubě. Naprosto bezpracná záležitost, nemíchají se ani jedinkrát. Vřele doporučuji !!! Dám je do jednoho pekáče, přikryju druhým, naložím je podle receptu (těch je na netu miliony), pak je přiklopím a nechám odležet do druhého dne, pečou se potom tak 8 hodin - nejlepší je péct je třeba 6 hodin a další den dopéct 2 hodiny. Ale jsou opravdu famozní. Zkoušela jsem i jiné recepty do hrnce, ale totálně se připalovaly a musely se pořád míchat,a pak toho navíc bylo hrozně málo. Ty pečená povidla jsou opravdu nejlepší. A hlavně žádná chemie ani barviva. Recdept se zkládá akorát ze švestek, cukru a trošky octa, někdo přidává i lžíci rumu.

(11. 11. 2016 09:44)

anyyt:Pekáč není vůbec připálený,stačí pak normálně omýt.

(11. 11. 2016 09:59)

lenka16:Povidla si dělám doma. Ano, nejsou stejná jako se vařila kdysi, ale jsou dobrá. A mně tohle baví. Dělám marmelády, povidla, šťávy.

(11. 11. 2016 08:50)

naidka:Naši stařečci vařili povidla ve velkém kotli a museli míchat celou noc. Potom je dávali do kameninových nádob a byla tak tmavá a hustá, že nešla pomalu ani nabrat. To byla povidla a ne tahle průhledná řídká hmota.

(11. 11. 2016 07:48)

iribr:Jezis a to nemohl jeden vyrobce do reklamy dat, ze svetlejsi povidla jsou OK a ze jsou prirozenejsi? a ze povidla co byla tmava mela spalene ovoce a ze se upustilo od teto metody vareni? Vznikla by hysterie a vsichni by kupovali svetla povidla. Nee, misto toho se do povidel budou cpat sracky co tam nepatri aby to melo stejnou barvu jako za totace. Tohle fakt nepochopim.

(11. 11. 2016 07:30)

1912:zásadně si dělám vše doma sama at džemy marmelády povidla ,kompoty ,džusy, sirupy,at ovocné či bylinkové bez těch chemických sr..ček.a konzervátu a barviv !!proto tolik rakovin u nás !!

(11. 11. 2016 06:28)

Dnešní horoskopy