3. červen 2020
Svátek slaví Tamara, zítra Dalibor
DISKUSE K ČLÁNKU


tgbg:Naštěstí už nemusíme jíst jedovatý komunistický chleba a pečivo odporné komunistické kvality z jediné komunistické pekárny široko daleko. Každý si může vybrat soukromou pekárnu z desítek pekáren v okolí a jíst pečivo, které je kvalitní, zdravé a chutná.

(01. 07. 2015 17:00)

jana1313:Si děláš srandu ale ono to na mnoha místech tak je. U nás je malá pekárna, co 2x denně zásobuje čerstvým výborným pečivem bez Éček a ostatních srágor několik vesnic. Ten kdo ochutnal už si nikdy v supermarketu pečivo z velký pekárny nekoupí.

(01. 07. 2015 20:31)

naidka:Na téhle diskuzi mi nejdou odesílat příspěvky pod určité komentáře.
E.44, už jsem ti odepisovala 7x, ale už se na to fakt vybodnu.

(01. 07. 2015 16:30)

e.44:Mě zase nejde reagovat na anku 15:49. Je to tu na prd. Mizím.

(01. 07. 2015 17:07)

anka:zdravim, myslim, ze jsou dovoleny 2 prispevky pod diskuzi v jednom case....

(01. 07. 2015 19:42)

jana1313:V pravidlech nic takového není, přes to se tu dějí podivná omezení, navíc jenom pro někoho. Jsou diskuze kde je každý třetí příspěvek od stejného člověka, třeba honza64, ale někdo jiný nemá nárok na víc než dva příspěvky. Je to svinstvo. Už sem skoro nechodím a asi přestanu úplně. Jinde se dá diskutovat normálně.

(01. 07. 2015 20:35)

anka:ja bych doporucila kazdemu,aby na 14 vynechal veskere moucne vyrobky.....sam uciti co to s nim udelan ci neudela....

(01. 07. 2015 14:49)

e.44:Tenhle experiment mám za sebou. První týden jsem shodila 3 kila, druhý týden váha stagnovala a pak jsem začala na váze nabírat, jelikož mě hlad nutil jíst všeho ostatního víc. Takže už nikdy.

(01. 07. 2015 15:32)

anka:ja to zkusila a ted si dam tak jednou za tyden toast k vejci a to je asi vsechno. Nechybi mi to. Hlad nemam, protoze jim kazde 3 hodiny, ja teda prevazne jim syrove ovoce a zeleninu, jednou denne teple jidlo ( ryba, sladke brambory nad parou, cocka....snazim se to pripravit opravdu chutne). Mam tolik energie, ze jsem musela prestat pit kafe, a to denne hodim cvicit. Je fakt, ze jsem se naucila pit hodne vody. On si kazdy musi najit sam, co pracuje pro jeho telo a co ne.

(01. 07. 2015 15:49)

bjutifl:Při takovým stravování bych chcípla na podvýživu. To je leda pro toho kdo prd dělá

(01. 07. 2015 16:14)

hohoho:v Rakousku, Německu si koupím Bio mouku - u nás drze předražená, tam levnější, nasypu do pekárny, přidám sušené kvasnice, sůl, kmín, vodu, zapnu a pak jen vyndám chleba. Nejlepší řešení, jak nejíst ty hnusy, navíc i pekárny potvrdily, že berou zpět neprodaný chleba a znovu použijí v nějakém poměru na další chleba. Že se už třetí den v pečivu začínají množit plísně - karcinogenní aflatoxiny - to už jaksi také raději nikdo ať neví. Kdo nekoupí Bio a cizině, ať upeče z normální bílé mouky...Pořád je to lepší a má jistotu, že nejí několikrát repasované pečivo plné éček...Chce to ale nebýt líný a věnovat pár minut pekárně. Jasně, jednodušší je sáhnout po chlebu hotovém, ale ono to ve finále zase tak časově rozdílné není a ta přidaná hodnota v podobě mnohem zdravějšího chleba to srovná, vlastně několikrát překoná...

(01. 07. 2015 14:44)

hohoho:Když jsem si přečetla, kolik éček a to nikoliv přírodních, ale chemických a to i těch nevhodných pro děti, obsahuje dopékaný chléb z Albertu, zhrozila jsem se a řekla, že dopékaný už nikdy. Jak může být v tomto chlebu jako barva modř, která ohrožuje děti? A co se týká vlákniny - nejprospěšnější vláknina je hrubosti jemně mleté mouky. Kdo s myslí, že kousky obilovin v pečivu jsou nej, tak se mýlí. A k té celoz­rnnos­ti..­.jes­tliže se v konvenčním zemědělství stříká o stošest pesticidy, aby byla produkce, tak vše ulpívá na zrnu vně, tudíž se to pěkně celé pomele a my to sníme. Z tohoto pohledu je paradoxně zdravější bílá mouka, kdy je slupka s pesticidy odstraněna. Pokud celozrnné pečivo, tak Bio, kde nehrozí, že se slupkou sníme dávku pesticidů. Je to, jako by jste snědli banán, či pomeranč se slupkou, která je plná pesticidů...Jenže o tomhle pekárenský byznys mlčí...

(01. 07. 2015 14:35)

prodia: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 07. 2015 13:10)

abyss:To je jak u koho. Já po lepku žádné zažívací problémy nemám. Zato je mám po zdravých věcech jako je česnek, cibule, zelí, salátová okurka, cuketa, hrách, čočka, fazole, po některých sýrech a dalších mléčných výrobcích,.....a tutově jsem ještě na pár věcí zapomněla. Tudíž bezlepková dieta rozhodně není řešením zažívacích problémů u každého. Navíc vím, že dcery kamarádka, co má celiakii, musí brát právě jako náhradu lepku, který tělo potřebuje, nějaké speciální doplňky.

(01. 07. 2015 13:51)

abzk:Z čeho si myslíš, že se vyrábí bezlepková mouka, ty pipiko? Z devadesáti procent z normální mouky která je uměle zbavená lepku, takže tvoje důvody ohledně obchodníků jsou jenom žvást. Těch 10% bezlepkový mouky z kukuřice a rýže by je nezruinovalo, navíc když je bezlepková mouka podstatně dražší. A do bezlepkový mouky, aby se z ní dalo vůbec péct, je přidávanej bramborovej a kukuřičnej škrob o kterým se jako o zdravým rozhodně mluvit nedá, například podstatně zvyšuje hladinu krevního cukru.

(01. 07. 2015 14:43)

e.44:Kupujte balené pečivo - to má být reklama na hnus? Hnusnější pečivo než balený vážně neznám, není nad čerstvý, ještě teplý.

(01. 07. 2015 11:36)

naidka:Místo pečiva jsou nejlepší suchary. Nepřibírá se po nich a lze je obložit čím vás napadne.

(01. 07. 2015 08:47)

teufel:Po sucharech se přibírá úplně stejně jako po jiném pečivu, ale sucharů se nikdy nesní tolik, jako třeba chleba.

(01. 07. 2015 10:09)

e.44:Jenže jsou hnusný a je po nich dřív hlad, tudíž člověk častějc jí a stejně nic neshodí.

(01. 07. 2015 11:39)

naidka:Tak hnusný zase nejsou, záleží na zvyku .... a co je to hlad?

(01. 07. 2015 11:54)
Zpět na Blesk.cz
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy