jojone:mimo:
S izraelským prezidentem bude Zeman nejprve jednat, později s ním také povečeří. Po programu není plánována tisková konference. V podobných případech je její konání obvyklé. se bojí co by žvatlal Zemák
kapsa72:nejsem sice expert od chemie,ale nejak se mi zda ze vysledky rozboru by mely kazdou chvili byt...nebyla to smrt z bakterialni nakazy si myslim,ze by museli slozite pestovat nejake kultury bakterii,ale i kdyby za tu dobu by to meli jiz zidentifikovat...mam dojem ze jim zalezi min,nez kdyby to były egptanky...
soado:někdy,když čtu příspěvky o tom,jak jsou v E. pozadu,tak si vzpomenu,že jsem kdysi četla knihu od našeho diplomata v E. jak tam musel např. při rozhovoru do novin horko, těžko vysvětlovat novinářům,že pozadu nejsme my. Oni totiž vzdělaní lidé studují na prestižních universitách v Evropě a takovéto představy mají o nás....
paragraf:sice nevím jaká kniha od atašé egyptského vyšla, ale jestli ti pomůže, skoč si na stránky velvyslanectví v Egyptě a tam ti docela podrobně sdělí vše , mimo jiné, že, bohužel ani jejich nejlepší (soukromé) nemocnice nedosahují ani centrální úrovně našich.
soado:já jsem sice o nemocnicích vůbec nepsala ....ale díky,cestovat tam nehodlám,jediné co mi zajímá,aby pachatel nezůstal nepotrestán -ať je to kdokoliv