Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Znásilňovač udeřil potřetí! Ve Vonoklasech u Prahy panuje strach

Autor: venu - 
23. května 2015
12:01

Obec Vonoklasy obchází strach. Neznámý pachatel znásilnil v pátek večer ženu. Jedná se už o třetí napadení v obci. Útočník naposledy zaútočil před pěti týdny. Ještě se neví, zda je mezi těmito případy souvislost. Vrtulník s termovizí prohledával v noci oblast mezi Radotínem a Vonoklasy. Zatím by se ale obyvatelky neměly pohybovat po obci samy.

„V pátek ve večerních hodinách došlo v obci Vonoklasy k napadení ženy ze strany zatím neznámého pachatele,“ potvrdil iDNES.cz Václav Tichý, tiskový mluvčí policie. Dál se ale k případu nechtěl vyjadřovat.

„V rámci šetření bylo nasazeno větší množství sil a prostředků včetně policejních vrtulníků. Policisté jsou v kontaktu se samosprávou obce a spolupracují s místními občany,“ dodal.

V obci Vonoklasy už k podobným napadením došlo víckrát. Poprvé loni v říjnu a naposledy před pěti týdny. Útočník napadl ženu, která byla sportovat v okolí lesa.

Na webových stránkách obce, se objevilo varování, které upozorňuje ženy, aby se nepohybovaly po obci samy. Podle policie jde totiž o stejného útočníka jako v předchozích případech.

tajna1509 ( 24. května 2015 10:48 )

ze bych taky zaskocila ???

moiaza ( 23. května 2015 14:45 )

 V kapitalismu nejde o znásilnění. To je pro mládež zábava. Havlovy děti už to znají.

tesarl ( 23. května 2015 13:39 )

Protože doufají, že na ně dojde taky řada.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání