Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policie zastřelila nahého kanibala: Jedl na ulici za bílého dne bezdomovce!

Hrůzné obrázky z místa činu: Jedenatřicetiletý zdrogovaný muž (uprostřed) se svlékl a zaútočil za bílého dne na bezdomovce. Chtěl ho sníst! Policie ho musela na místě zastřelit
Hrůzné obrázky z místa činu: Jedenatřicetiletý zdrogovaný muž (uprostřed) se svlékl a zaútočil za bílého dne na bezdomovce. Chtěl ho sníst! Policie ho musela na místě zastřelit  (Autor: Youtube.com)
Autor: simao, INT - 
30. května 2012
18:40

Vrčel a na svou oběť se vrhl jako smyslů zbavený. Rudy Eugene (31) byl nejspíš pod vlivem pořádně silných drog, když napadl v Miami bezdomovce, kterému málem snědl obličej! Policie ho musela zastřelit.

Lidé odvrací zrak, když vidí detaily z hrůzného napadení za bílého dne ve slunném Miami. Ten muž ho chtěl prostě sníst! Z obličeje mu začal odtrhávat kusy masa. Tohle zkrátka opravdu není nic pro slabé povahy. Bestiální útok zdrogovaného muže se sklony ke kanibalismu mnohým připadá, jako by se ve městě objevily zombie, prahnoucí po lidské krvi.

Záchranáři, zasahující na místě činu, říkali, že tak strašná zranění snad nikdy neviděli. Bezdomovec Ronald Poppo (65) přežil jen zázrakem. A díky tomu, že si jeho napadení všiml náhodný kolemjdoucí. "Byla to jedna z nejděsivějších věcí, které jsem v životě viděl. Víte, tyhle věci vídáte ve filmech, ale když to uvidíte osobně, je to pořádně traumatické," sdělil cyklista Vega listu Daily Mail.

Oběť má již po operaci a v současnosti je hospitalizována v Jackson Memorial Hospital na traumatologickém oddělení. Poškozeno měl napadený 75 % obličeje.

Policejní výstrahy neuposlechl, na místě kanibala zastřelili

Kanibal výhrůžek přivolané policie nijak nedbal a když nezareagoval ani na opakovanou výzvu a stále se sápal po nebohé oběti, policisté ho na místě zastřelili. Bezpečnostní kamery pak přinesly obrázek dvou párů nohou, ležících pod silničním nadjezdem.

Útočník byl synem přistěhovalců z Haiti a neměl prý snadný život. Tvrdě dřel, několikrát byl však trestaný. "Neřekl bych, že měl psychické problémy, ale měl vždy pocit, že jsou všichni proti němu," sdělil Daily Mailu jeden z jeho známých, kterého útok zaskočil a vyděsil. Eugenovy záznamy v trestním rejstříku se však prozatím týkaly marihuany. Pod vlivem drog se však začal měnit. V roce 2004 byl zatčen za to, že vyhrožoval zabitím své vlastní matce.

A postupem času patrně spadl do ještě tvrdších drog - tzv. "koupelových solí", které v Americe zaznamenaly v poslední době enormní rozmach. Jde o drogy, které jsou levné, snadno k dostání a vyvolávají značně agresivní stavy a halucinace. Díky těmto syntetickým látkám se také skokem zvedá teplota lidského organismu a to je podle vyšetřovatelů důvod, proč útočník odhodil své oblečení a bezdomovce napadl nahý.

Mark Ryan, ředitel drogového centra v Louisianě, k tomu sdělil, že koupelové soli vpadly do USA jako vichřice. "To není špatná droga, to je superšpatná droga." Brutální napadení v Miami je toho důkazem.

londynskypes ( 2. července 2012 11:02 )

fujjjjjjjjjjjjjjjjj

ladybug ( 30. května 2012 23:26 )

zkrat: když anglicky, tak se nauč ta slova správně slabikovat. "sorry" má dvě r. Nevím, co angličtina Čechům udělala, ale przní ten jazyk ohavně každý den. Opravdu hnus. Čeština je bohatý jazyk, proč ho pořád zohavovat?

vrtajzub ( 30. května 2012 20:57 )

CAZZO - POTREBUJEš SPRAVIť PREKLAD Z TALIANčINY DO čEšTINY, ALEBO SLOVENčINY ? čO ťA TO NAPADLO DAť SI CAZZO ?

vrtajzub ( 30. května 2012 20:54 )

nO KEBY ťA NAPADOL TAKý NEANDERTáLEC TAK SI POSRATý OD HLAVY Až PO PäTY, OVšEM KEBY SI SA STIHOL POSRAť.jEDEN MELE O POLITIKE A DRUHý O DEMOKRACII. sMOIEšNE MOžNO KEBY SI BOL TY TýM BEZDOMOVCOM TAK URčITE BY SI TYMI CHUJOVINAMI ODVIEDOL JEHO POZORNOSť.

cazzo ( 30. května 2012 19:37 )

Aj my tu máme jedného Rudého Kanibala Róberta,čo zežral štátny rozpočet.

Zobrazit celou diskusi