Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zbraň Kremlu Katya: Putinovy kritiky ničí sexem

Autor: šim, INT - 
29. dubna 2010
14:10

Katya Gerasimovová je mladá a neodolatelná. Říkají jí tajná zbraň v Kremlu. V její vášnivé náruči skončilo už šest kritiků Vladimíra Putina. Kdyby někdo chtěl zapírat, nemá šanci. Vše je zaznamenáno na nahrávkách skrytých kamer.

Scénář je v podstatě vždy stejný. Všem se od Katyi, modelky registrované u moskevské modelingové agentury, dostalo stejného servisu. Katya sbalí vlivného muže z řad Putinových nepřátel a odvede si ho do bytu v centru Moskvy, kde proběhne sex, někdy i drogy, popřípadě totéž v opačném pořadí.

Sex, drogy, video a ženáči

To, co se v pokoji na krémové pohovce odehrává, profesionálně snímá několik kamer. Usvědčující video je před zveřejněním ještě patřičně sestříháno, obličej Jekatěriny a intimní partie jejích ‚obětí‘ jsou rozostřeny. Není potřeba dlouho čekat a skandál je na světě.

V její pasti skončilo již několik vlivných a známých Putinových kritiků. Mezi posledními to byl – pochopitelně ženatý - novinář a satirik Viktor Šenderovič (52), který je znám svou kritikou ministerských kruhů, které obvinil z korupce a zabíjení. „Putinova administrativa těm obviněním naslouchala s ledovým klidem. Vůbec se nesnažili je vyvrátit. Odpověď přišla v klasickém špinavém stylu,“ jen hořce okomentoval celou záležitost.

“Byl jsem s Katyou, přiznávám. Ale byla tak nudná, jako to celé vaše bezduché gestapo,” reagoval Šenderovič a současně varoval ostatní Putinovy kritiky, aby se měli na pozoru a nenechali se do aféry SexGate, jak ji nazývá, zatáhnout.

Zveřejněné video se Šenderovičem obsahuje také záběry dvou nacionalistických politiků Alexandra Potkina a Eduarda Limonova. „Nyní vidíte, že nemáte žádnou šanci, aby bylo vaše soukromí chráněno,“ nechal se slyšet Potkin. Limonov, rozvedený zakladatel Národní bolševické strany, ovšem podotknul: “Nevidím nic závadného na tom, když opoziční muži neodmítají ženy.” Ze stejné strany Katya dostala také Romana Dobrokhotova, kterému Žeňa, jak si Katya v jeho případě říkala, nabízela marihuanu.

Katya ničí opozici

Další obětí je Ilja Jašin, svobodný lídr ruského demokratického hnutí Solidarita. Románek s Katyou přiznal. Současně prohlásil, že je přesvědčen o tom, že Katya agentkou tajných služeb. Přiznal, že měli poměr v roce 2008 a že ho skončil proto, že měl podezření. “Zeptal jsem se Katyi, jestli jsem filmován. Odmítla to. Odešel jsem od ní, když mi začala nabízet drogy. “Necítím se ničím provinilý. Neudělal jsem nic nelegálního,” nechal se slyšet Jašin.

Michail Fishman, editor listu Russian Newsweek, byl nafilmován, jak šňupe kokain. Se stejnou ženou, na stejné pohovce v luxusním apartmanu v centru Moskvy. Katya se bytem, který si pronajala tajná služba, na této nahrávce prochází nahá. Fishman několikrát publikoval články kritizující Kreml.

V Katyiních spárech skončil také Alexander Belov-Bodkin, který bojuje proti imigrační ruské politice.

Putinův tiskový mluvčí řekl, že o žádných sexuálních pastí či honech pořádaných na opozici samozřejmě nic neví.

Praktiky KGB se Studenou válkou neskončily

Podobné praktiky kompromitování pomocí sexuálních pracovnic používala v dobách Sovětského svazu KGB ve snaze polapit západní politiky a diplomaty. Existují důkazy, že takto se KGB snažila v 50. letech při návštěvě Moskvy dostat například Harolda Wilsona, jenž se později stal premiérem Velké Británie. V roce 1968 byl ruskou služkou blonďatých vlasů a lepých tvarů Galjou sveden britský velvyslanec Sir Geoffrey Harrison. Poté, co se byl odvolán zpět do vlasti, se k aféře priznal.

O tom, že podobné praktiky nejsou věcí minulosti, svědčí krom případu Katya také loňská aféra britského dipolomata Jamese Hudsona, kterého natočili se dvěma ženami v sauně a následně v masážním salónu nedaleko Britského konzulátu v Jekatěrinburku.

Katya Gerasimovová je mladá a neodolatelná. Říkají jí tajná zbraň v Kremlu. V její vášnivé náruči skončilo už šest kritiků Vladimíra Putina. Kdyby někdo chtěl zapírat, nemá šanci. Vše je zaznamenáno na nahrávkách skrytých kamer.

kinki ( 1. května 2010 07:15 )

poslat ju na nasich politikov a verejne zname osoby,ktorym slovo moralka nic nehovori?

oldedek ( 30. dubna 2010 09:10 )

Jó Putin to je starý KáGéBák, ten je na tohle naštudovanej - prej měl červenej diplom..

marais ( 29. dubna 2010 18:06 )

Moc hezká sice není, ale tady je názorně vidět, že kdo kritizuje musí být bez chyby a musí si nejdřív zamést před vlastním prahem. Správná léčba kritiků.

Zobrazit celou diskusi